Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ashwagandha
Κωδικός 1919

Solgar Ashwagandha Root Extract 60V.Caps

Περιγραφή

Ashwagandha Root Extract : συμπλήρωμα διατροφής της Solgar , ιδανικό για την ενίσχυση της δύναμης και της αντοχής του ανθρώπινου οργανισμού, εξαιτίας των φλαβονοειδών που περιέχει. Εμπλουτισμένο με το Ινδικό βότανο Ashwagandha χρησιμοποιείται ως προσαρμογόνο ιατρικό , αναζωογονητικό και ηρεμιστικό. Ενδείκνυται στην θεραπεία διαταραχών που συνδέονται με την καταστροφή των νευρικών ιστών, έχει  αντί-οξειδωτική δράση, βοηθά στη  θεραπεία της αρθρίτιδας, στο άγχος (καταστάσεις stress)  και στην εξάντληση.
Σημαντική είναι η επίδραση του συγκεκριμένου βοτάνου στις λειτουργίες του εγκεφάλου καθώς βελτιώνει τη νοητική ικανότητα και συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση στην εργασία. Εξισορροπεί το στοιχείο Vata (αέρας) στον οργανισμό το οποίο ευθύνεται συχνά για την ανάπτυξη του στρες και του άγχους.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ασθένεια του Alzheimer, στην απώλεια μνήμης και  σε καταστάσεις αϋπνίας. Συνδράμει στο να έχουμε φυσιολογικό ύπνο και ενισχύει  πολύ τις σεξουαλικές αποδόσεις. Το Aswagandha χαλαρώνει το ανθρώπινο  σώμα, μειώνει το στρες και αυξάνει τη φυσική αντοχή του σώματος.
Μία άλλη βασική ιδιότητα της Ashwagandha , είναι η αντιφλεγμονώδη δράση της καθώς δύναται να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στην θεραπεία για την αρθρίτιδα, μειώνοντας τις φλεγμονές στους συνδέσμους και διευκολύνοντας τις κινήσεις. Σημαντική είναι η επίδραση της Ashwagandha, στην πέψη καθώς επιδρά θετικά στη βελτίωση της όρεξης και εξισορροπεί τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και των εντέρων. Μειώνει την υπέρταση και λειτουργεί ως φυσικό διουρητικό.
Το Ashwagandha Root Extract της Solgar κυκλοφορεί σε φυτοκάψουλες και λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.
Κατάλληλο για vegans.