Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Cranberry
Κωδικός 23853

Naturactive Urisanol Flash Cranberry, 10 caps + 10 gelules

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής της Urisanol flash.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Urisanol flash, συμπλήρωμα διατροφής με cranberry και αιθέρια έλαια. Πρόκειται για έναν πρωτότυπο συνδυασμό εκχυλίσματος craberry B. Αμερικής που αποδίδει 36 mg Προανθοκυανιδίνων και πέντε αιθέριων ελαίων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το προϊόν κυκλοφορεί σε συσκευασία 10 σκληρών και 10 μαλακών καψουλών. Η συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση είναι 1 σκληρή και 1 μαλακη κάψουλα , δύο φορές την ημέρα, πρωί και μεσημέρι για 5 ημέρες. Συνίσταται η λήψη τους να γίνεται μαζί με ένα ποτήρι νερό κατά προτίμηση κατά την διάρκεια των γευμάτων.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας πλήρους και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δε συνίσταται σε εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας . Το προϊόν, δεν προορίζεται για πρόληψη, αγωγή και θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Να φυλάσσεται μακριά από το φως, τη θερμότητα και την υγρασία.

Ζητήστε Απόθεμα