Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Cranberry
Κωδικός 14524

Now Cranberry Extract, 90V.Caps

Περιγραφή

Η Vegetarian Formula Cranberry, Maximum Strength Healthy Urinary Tract Standardized Extract With Uva Ursi & Grape Seed Extracts Washes Away Undesirable Particles, έχει καταστεί απαραίτητο συστατικό για την προώθηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος. Το Maximum Strength Standardized Cranberry Extract της NOW είναι φυσικά πλούσιο σε ισχυρές ενώσεις που ονομάζονται προανθοκυανιδίνες (proanthocyanidins) (OPC’s).

Αυτές οι Proanthocyanidins είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που φαίνεται να είναι σε θέση να μειώσουν την βακτηριακή προσκόλληση στα κύτταρα του επιθηλίου της ουροδόχου κύστης. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν, επίσης ότι το quinic οξύ που συναντάται άφθονα στο cranberry μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης της λιθίασης των νεφρών.

Κάθε μερίδα παρέχει 1000 mg απόσταγμα Cranberry, ανάγεται σε ένα ελάχιστο 6% Quinic οξύ και 3% OPC. Για πρόσθετη υποστήριξη, έχουν συμπεριληφθεί, επίσης, 300 mg Uva Ursi, επιστημονικά αποδεδειγμένο να αποσταθεροποιεί τις μεμβράνες των ανεπιθύμητων σωματιδίων, και 45 mg πλούσιου αποστάγματος  σπόρων σταφυλιού (Grape Seed Extract), ένα αντιοξειδωτικό υψηλό σε OPC’s.

Το Uva Ursi περιέχει χημικές ουσίες, κυρίως υδροκινόνη και παράγωγά της, που το καθιστούν χρήσιμο για τη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λοιμώξεων, όπως η κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα και νεφρίτιδα. Περιέχει επίσης διουρητικές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένου του ursolic οξέος, ισχυρό στυπτικό. Εκτός από τις αντισηπτικές και στυπτικές ενέργειές του, το Uva Ursi μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των βακτηριδίων μέσω της ούρησης. Έχει χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τη συσσώρευση του ουρικού οξέος και την ανακούφιση από τον πόνο των λίθων της ουροδόχου κύστης.

90 Φυτικές Κάψουλες

Ζητήστε Απόθεμα