Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Διάφορα Βότανα
Κωδικός 23312

Arkopharma Arkocaps Θυμάρι 45caps

Περιγραφή

To  THYME ARKOCAPS , είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με αιθέρια έλαια θυμαριού. Μετά από πειραματικούς ελέγχους έχει αποδειχθεί ότι το θυμάρι ανακουφίζει το αναπνευστικό σύστημα, γι αυτό τον λόγο το THYME ARKOCAPS αποτελεί μία φυσική βοήθεια για τη διατήρηση μιας άνετης αναπνοής.Το THYME ARKOCAPS περιέχει 45 κάψουλες φυτικής προέλευσης.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα πρωί, μεσημέρι και βράδυ πριν απο τα γεύματα , σε συνδυασμό με ένα μεγάλο ποτήρι νερό.Να μην γίνετε υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης . Πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα παιδια καθώς επίσης και μακριά από το φως , τη θερμότητα , και την υγρασία.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Σκόνη από φύλλο και άνθος θυμαριού(thymus vulgaris). Εμπεριέχει αιθέριο έλαιο του εναέριου μέρους των ανθών του θυμαριού σε μορφή καψακιού(thymus vulgaris, ινουλίνη). Είναι εμπλουτισμένο με αντιπηκτικούς παράγοντες: στεατικό μαγνλησιο, διοξείδιο του πυριτίου. Είναι επικαλυμένο με υδροπροπυλομεθυκυτταρίνη.
ΠΡΟΕΟΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το παρόν προιόν δεν προορίζετε για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία μιας ανθρώπιμης νόσου.Επιπρόσθετα τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστούν μία ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.