Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Διάφορα Βότανα
Κωδικός 26138

Himalaya Tentex Royal 60 caps

Περιγραφή

Himalaya Tentex Royal 60 caps

Το Himalaya Tentex Royal 60 caps αποτελεί το νέο αφροδισιακό προϊόν το οποίο λειτουργεί χαλαρώνοντας τους μύες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αυξημένη ροή του αίματος στο πέος ενισχύοντας έτσι τη στύση και αυξάνοντας τη σεξουαλική λίμπιντο. Είναι κατάλληλο και ιδανικό να χρησιμοποιηθεί μετά από ενδείξεις όπως η μη ικανοποιητική στύση – σεξουαλική επίδοση, η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα και λειτουργική ανικανότητα, η σεξουαλική εξασθένηση για τους ηλικιωμένους και η σεξουαλική νευρασθένεια. Αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία έπειτα από χορήγηση του σκευάσματος στο συμπαθητικό νευρικό σύστημα και στον υποθάλαμο για τόνωση του οργανισμού και μέγιστη σεξουαλική απόδοση.

Τα δραστικά συστατικά του αποτελούνται από:
Αμύγδαλο (Prunus amygdalus)
Hygrophila (Asteracantha longifolia)
Μικρές caltrops (terrestris Tribulus)
Κρόκος (Crocus sativus)

Έπειτα από κλινικές μελέτες, απεδείχθη ότι δεν υπάρχει καμία αρνητική αλληλεπίδραση και παρενέργεια αν γίνει λήψη του προϊόντος σύμφωνα με την δόση που προβλέπεται, όπως επίσης έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί σεξουαλικά αυξημένες επιδόσεις, παρέχοντας άμεσα διαρκή και σπουδαία αποτελέσματα. Δεν διαταράσσει την ορμονική ισορροπία του οργανισμού, χάρη στο ότι δεν είναι ορμονικό ή χημικό παρασκεύασμα.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε κάνοντας λήψη μια φορά την ημέρα από δύο κάψουλες, μια ώρα πριν τη σεξουαλική επαφή, για χρονικό διάστημα 6 έως και 12 εβδομάδων. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν κάνετε χρήση του προϊόντος και να φυλάσσετε μακρυά από παιδιά.

Ζητήστε Απόθεμα