Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Διάφορα Βότανα
Κωδικός 26448

Naturactive Detox 20Sachets

Περιγραφή

DETOX

Το DETOX της σειράς Naturactive pεριέχει εκχυλίσματα σημύδας, πικραλίδας και μίσχων κερασιών. Τα εκχυλίσματα σημύδας και πικραλίδας συνεισφέρουν στη φυσιολογική λειτουργία των μηχανισμών αποτοξίνωσης του οργανισμού. Το εκχύλισμα μίσχων κερασιών χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος.
Η σημύδα είναι φυλλοβόλο δέντρο που φτάνει σε ύψος τα 20-25 μέτρα. Eίναι πλούσια σε φλαβονοειδή και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην απελευθέρωση του οργανισμού από ό,τι τον επιβαρύνει.
Επίσης, ενισχύει τη διαδικασία ανασυγκρότησης του οργανισμού βοηθώντας στην απέκκριση των τοξινών και την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών. Αποτελεί ένα ιδανικό προϊόν για αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα.
Η πικραλίδα είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και μέταλλα, όπως σίδηρο, κάλιο (η πιο δυναμική πηγή καλίου), μαγνήσιο, μαγγάνιο, θείο, νάτριο, ψευδάργυρο. Πεπριέχει επίσης σημαντικές βιταμίνες.
Οι μίσχοι των κερασιών είναι πλούσιοι σε φλαβονοειδή και άλατα καλίου. Αυτά τα συστατικά συμβάλλουν στην απομάκρυνση από το αίμα, τα νεφρά αλλά και το έντερο τοξινών που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό. Επίσης, αυξάνουν τη διούρηση με φυσικό τρόπο, πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας.

Σύνθεση (ανά φακελίσκο)
Ξηρό εκχύλισμα πικραλίδας 400 mg
Ξηρό εκχύλισμα σημύδας 100 mg
Ξηρό εκχύλισμα μίσχων κερασιών 60 mg
Περιέχει εκχυλίσματα  100% φυσικής προέλευσης.

Συσκευασία - Χρήση
Η συσκευασία περιέχει 20 φακελίσκους των 10ml
1 φακελίκος την ημέρα αραιωμένος σε ένα ποτήρι νερό
Να μη χρησιμοποιείται από άτομα αλλεργικά στα σαλικυλικά παράγωγα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ: 20141/18-3-2015

Ζητήστε Απόθεμα