Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Διάφορα Βότανα
Κωδικός 14551

Now Gotu Kola 450 mg, 100Caps

Περιγραφή

Το Gotu Kola είναι ένα αιωνόβιο φυτό γηγενές στην Ινδία, την Κίνα, την Αφρική και το Νότιο Ειρηνικό. Το Gotu Kola συχνά συγχέεται με τα καρύδια Kola, δεν έχει όμως σχέση με αυτά και δεν περιέχει καφεΐνη.

Στην Ινδία, το Gotu Kola θεωρείται ίσως το πιο «πνευματικό» από όλα τα βότανα και χρησιμοποιείται από τους γιόγκι για τη βελτίωση του διαλογισμού, ενώ στην Ανατολή χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τόνωση των νοητικών λειτουργιών. Το Gotu Kola είναι νευροανανεωτικό – κατευναστικό και συνιστάται για νευρικές διαταραχές, επιληψία, άνοια και την πρόωρη γήρανση. Ως τονωτικό του εγκεφάλου, λέγεται ότι ενισχύει την νοημοσύνη και τη μνήμη.

Κινητοποιεί την κυκλοφορία στα κάτω άκρα, δυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και του συνδετικού ιστού. Χρήσιμο στις κιρσώδεις φλέβες, στην κυτταρίτιδα και σε διάφορα δερματικά προβλήματα, ενδείκνυται για περιπτώσεις χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, ήσσονος σημασίας εγκαύματα, ουλές, σκληροδερμία, έλκη του δέρματος, φλεβίτιδα, επούλωση τραυμάτων, ρευματισμούς, τις ασθένειες του αίματος, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, λοιμώξεις του ουροποιητικού, αφροδίσια νοσήματα, ηπατίτιδα και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Με την επίδρασή του στους συνδετικούς ιστούς, επιτυγχάνεται καλύτερη σύνθεση του κολλαγόνου, αύξηση του πάχους του δέρματος (μια σημαντική ιδιότητα αντι-γήρανσης, καθώς όσο γερνάμε το δέρμα μας γίνεται λεπτότερο), αυξάνοντας την αντοχή σε εφελκυσμό της σάρκας, επούλωση τραυμάτων, επισκευή κατεστραμμένου ιστού καθώς και ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών.

Λέγεται, επίσης ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τόσο στον καθαρισμό όσο και στη τροφοδοσία του,  ενισχύει τα επινεφρίδια, αυξάνει τη λίμπιντο και βελτιώνει τα αντανακλαστικά.

100 Κάψουλες