Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Διάφορα Βότανα
Κωδικός 1150

Solgar astaxanthin 5mg, 30V.Caps

Περιγραφή

Ασταξινθίνη : Το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό της φύσης, βρίσκεται στα χέρια σας χάρη στο συμπλήρωμα διατροφής  astaxanthin 5mg της Solgar .
Διατίθεται σε συσκευασία των 30 φυτοκάψουλων  των 5 mg η καθεμία και είναι κατάλληλο για ενήλικες και για χορτοφάγους.
Ο ισχυρισμός ότι η φυσική Ασταξινθίνη είναι το“παγκοσμίως δυνατότερο φυσικό αντιοξειδωτικό” είναι μόνο η αρχή. Τα πολλαπλά οφέλη της φυσικής Ασταξινθίνης στην υγεία μας στηρίζονται στην αντιοξειδωτική της δράση.  Η φυσική Ασταξινθίνη (BioAstin παραγωγής) Cyanotech Corp είναι 114.3 φορές πιο ισχυρή από την Βιταμίνη Ε, 20.9 φορές πιο ισχυρή από την Συνθετική Ασταξινθίνη, 53.7 φορές πιο ισχυρή από την Βήτα Καροτίνη, 64.9 φορές πιο ισχυρή από την Βιταμίνη C. Υπογραμμίζουμε κάποια από τα βασικά  οφέλη της Ασταξινθίνης : Η αποτελεσματική της δράση ενάντια στις περιπτώσεις αρθρίτιδας και τενοντίτιδας: το 80% των ανθρώπων έχουν βελτιωθεί λαμβάνοντας Ασταξινθίνη. Προσφέρει αντηλιακή προστασία εκ των έσω, καθώς προστατεύει την επιδερμίδα από την UV ακτινοβολία. Εκτός από τις προστατευτικές της ιδιότητες, έχει κλινικά αποδειχθεί ότι έχει και θεραπευτικές ιδιότητες  αφού χρησιμοποιείται ως εσωτερικό συμπλήρωμα διατροφής. Αποτελέσματα ερευνών έδειξαν ότι η Ασταξινθίνη δύναται να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα   αντιγήρανσης. Η Ασταξινθίνη έχοντας το πλεονέκτημα να "ταξιδεύει σε όλο το σώμα και σε όλα τα όργανα" στην καρδιά,στον εγκέφαλο, στους μύες αλλά και στο δέρμα καταπολεμά τις οξειδώσεις και τις φλεγμονές και αυτός είναι ο λόγος που προστατεύει.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ : Σε μαλακές κάψουλες. Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα από το astaxanthin 5mg της Solgar ημερησίως κατά προτίμηση με τα γεύματα.