Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εχινάκεια
Κωδικός 15739

ARKOCAPS Echinacea 45caps Διέγερση του ανοσοποιητικού

Περιγραφή

Echinacea

Μέρος που χρησιμοποιείται: η ρίζα.

Διέγερση του ανοσοποιητικού, πρόληψη των ιώσεων.

Περιγραφή

Το φυτό αυτό ήταν γνωστό στους ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής, που το χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία των πληγών και των δαγκωμάτων φιδιού, ενώ υπήρξε το πιο χρησιμοποιημένο φυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες τον 19ο αιώνα.

Η ρίζα του συλλέγεται την άνοιξη, μετά από 4 χρόνια καλλιέργειας, και περιέχει πολλά δραστικά συστατικά με ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες.  

Το φυσικό ανοσοδιεγερτικό

Τα πολυάριθμα συστατικά των ριζών οργανώνονται με τέτοιο τρόπο που αντιτάσσουν στους ανεπιθύμητους εισβολείς μια αποτελεσματική άμυνα του ανοσοποιητικού. Διακρίνουμε τα πολυσακχαρίδια που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ιογενείς επιθέσεις, τα αλκαμίδια με αντιβακτηριακές και αντιμυκητισιακές ιδιότητες, και άλλα στοιχεία με αντιφλεγμονώδη δράση. 

Τα συστατικά αυτά δρουν επίσης αυξάνοντας το επίπεδο των λευκοκυττάρων και ευνοώντας τη σύνθεση ενός βασικού για το ανοσοποιητικό μορίου, της ιντερφερόνης.

Πολλές κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την ανοσοδιεγερτική δράση της Echinacea σε πολλές παθήσεις που οφείλονται σε εξάντληση ή ανοσοανεπάρκεια.

Χωρίς να έχει καμία τοξικότητα ή παρενέργειες, η Echinacea είναι το ιδανικό φυτό για θεραπεία 1 με 3 μηνών στην αρχή κάθε χειμώνα για να ενισχυθεί ο οργανισμός απέναντι στις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις των ιώσεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέσο όταν ο οργανισμός βρίσκεται υπό συνθήκες σωματικής ή ψυχικής αποδυνάμωσης που βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

45caps

Ζητήστε Απόθεμα