Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εχινάκεια
Κωδικός 1894

Solgar Echinacea 100V.Caps

Περιγραφή

Echinacea, συμπλήρωμα διατροφής της Solgar.
Η Echinacea, πολυετές φυτό που αναπτύσσεται στη Δυτική Αμερική, χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως ανοσοδιεγερτικό και αντιφλεγμονώδες . Έχει κλινικά αποδειχθεί ότι έχει αντισηπτικές και αντιικές ιδιότητες, αφού το εκχύλισμα αυτού του βοτάνου αυξάνει την αντίσταση στη γρίπη και συμβάλλει δραστικά στην αντιμετώπιση των “καλόγερων’, της σηψαιμίας, των αποστημάτων, του έρπη, και του ψευδάνθρακα.
Λειτουργεί ως διεγερτικό του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η Echinacea διεγείρει τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων και τις εκκρίσεις τους σε παράγοντα νέκρωσης όγκων (ΤΝF), που προκαλεί την καταστροφή των κυττάρων και των μικροβίων. Τα πολυσακχαριδικά και πολυακετυλενιακά κλάσματα του βοτάνου διεγείρουν την παραγωγή Β λεμφοκυττάρων (τύπος λευκών αιμοσφαιρίων). Επιπρόσθετα οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες είναι μεγάλες, καθώς δρα κατά του Staphylococcus aureus (χρυσίζων σταφυλόκοκκος, προκαλεί δερματικές λοιμώξεις και καλόγερους-δοθιήνες) και του Proteus mirabilis (υπεύθυνο για ουρολοιμώξεις). Άλλες ιδιότητες του είναι η αντισπασμωδική του δράση, η επούλωση πληγών και η ανακούφιση από τα συμπτώματα γρίπης και κρυολογήματος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Κυκλοφορεί σε μορφή φυτοκάψουλων. Στη συσκευασία, εμπεριέχονται 100 φυτοκάψουλες. Προτείνονται μικρά διαλείμματα ή εναλλαγή του βοτάνου με άλλα παρεμφερή βότανα αν η χρήση του είναι απαραίτητη για μακρό χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσες ασθένειες είναι καλό να αποφεύγουν τη χρήση της Echinacea για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.