Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Εχινάκεια
Κωδικός 28286

Superfoods Ιπποφαές + Papaya, 20 Sachets x 3,5g

Περιγραφή

Το Superfoods Ιπποφαές & Papaya περιέχει την πολυβιταμίνη της φύσης, το Ιπποφαές μαζί με Papaya, ένα τροπικό φρούτο από την αρχαιότητα γνωστό για τις μοναδικές ευεργετικές του ιδιότητες στο ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, μονοτερπένια, καροτενοειδή και βιταμίνες.
Λόγω της επεξεργασίας ειδικής βιολογικής ζύμωσης στην οποία υπόκειται η παπάγια, τα ενεργά συστατικά της μετατρέπονται σε μικρότερου μοριακού βάρους ουσίες και καθίστανται περισσότερο απορροφήσιμα και αξιοποιήσιμα από τον οργανισμό.
Η συνεργική δράση των υπερτροφών βοηθά στην τόνωση και την βελτίωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού. Το Superfoods Ιπποφαές + Papaya είναι ένας αξεπέραστος συνδυασμός φυτικών συστατικών σε κατάλληλες ποσότητες και μορφές (Phytocomplex). Περιέχει β-glucans, γνωστές για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, καροτενοειδή (β-καροτένιο, ζεαξανθίνη, βιολαξανθίνη) και βιταμίνες Α, C που διαθέτουν έντονη αντιοξειδωτική δράση και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού.
Με ευχάριστη γεύση άγριων μούρων.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, φυσική άμυνα οργανισμού, αντιοξειδωτική προστασία, τόνωση.
Σε κάθε φακελάκι αντιστοιχούν: 3000Mg Papaya και 120mg Ιπποφαές

Χρήση
Ενήλικες και έφηβοι άνω των 14 ετών: 1-3 φακελίσκοι την ημέρα. Για βέλτιστη απορρόφηση συνίσταται να μεσολαβεί διάστημα  περίπου 2 ωρών από τα γεύματα
Είναι σε μορφή κοκκίων που διαλύονται στο στόμα δίχως τη χρήση νερού.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο
20 φακελίσκοι.