Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ginkgo Biloba
Κωδικός 28114

A.Vogel Geriaforce 50ml

Περιγραφή

Το Geriaforce περιέχει Ginkgo Biloba, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως ως θεραπεία της εγκεφαλικής δυσλειτουργίας που περιλαμβάνει την άνοια και τη νόσο Alzheimer. Η επιστημονική μαρτυρία για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του βοτάνου είναι ευρύτατη.
Περισσότερες από πενήντα ελεγχόμενες κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν τη θεραπευτική δράση του βοτάνου στη θεραπεία εξασθένισης της μνήμης και της αδυναμίας συγκέντρωσης, της σύγχυσης, της εμβοής (του κουδουνίσματος στα αφτιά) και της ζάλης.
Η επίδραση του Ginkgo Biloba μπορεί να είναι σημαντική, καθώς αναζωογονεί τη λειτουργία του εγκεφάλου και αποτρέπει την εμφάνιση των συμπτωμάτων που η αιτία τους είναι η διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος.
Γερμανοί ουρολόγοι πρόσφατα βρήκαν ότι το Ginkgo Biloba είναι και μια καλή μέθοδο αντιμετώπισης της ανδρικής ανικανότητας, ενισχύοντας τη στυτική λειτουργία, μέσω διέγερσης της κυκλοφορίας του αίματος.
Περιέχει εκχύλισμα φύλλων Ginkgo Biloba φρέσκιας συγκομιδής

Οδηγίες χρήσης
Ενήλικες: 20-30 σταγόνες σε λίγο νερό, 3 φορές ημερησίως πριν το φαγητό.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής,Βάμμα από φρέσκα φύλλα Ginkgo Biloba,βελτίωση γνωστικών λειτουργιών,βελτίωση μνήμης,παρεμποδίζει τη συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων,αντιοξειδωτικό,στεθεροποίηση κυτταρικών μεμβρανών,Βελτίωση της ικανότητας απορρόφησης του οξυγόνου από τους ιστούς του εγκεφάλου,Βελτίωση της κυκλοφορίας και της μικροκυκλοφορίας του αίματος

Συστατικά
Βάμμα φρέσκων φύλλων γκίνγκο (Gingko biloba), εκχυλισμένα σε αλκοόλη (66% κ/ο).

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο
50ml