Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ginkgo Biloba
Κωδικός 6607

Higher Nature Mega Potency Ginkgo Biloba 6000 30VTabs

Περιγραφή

Ισχυρό αντιοξειδωτικό βότανο και ιδιότητες για την καλή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και στον εγκέφαλο.
Ισοδύναμο με 6000mg
Το Ginkgo Biloba (Γκίνκο το Δίλοβο), είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και έχει ευεργετικές δράσεις στο κυκλοφορικό και στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Βοηθώντας να διατηρείται η καλή μικρο-κυκλοφορία στα τριχοειδή του εγκεφάλου, υποστηρίζει την συγκέντρωση και διατηρεί την βραχυπρόθεσμη μνήμη, ειδικά στους ηλικιωμένους. Έχει επίσης ευεργετική επίδραση στην περιφερειακή κυκλοφορία των άκρων, ρυθμίζοντας τον τόνο και την ελαστικότητα των αρτηριών, των φλεβών και των τριχοειδών αγγείων.
Το Γκίνκο επίσης έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο να διατηρεί την υγεία της καρδιάς και την ροή του αίματος στα χέρια και στα πόδια. Το όνομα Ginkgo προέρχεται από την Κινεζική λέξη YIN που σημαίνει ασήμι και την λέξη HING που σημαίνει βερίκοκο, αναφορικά με τα χρώματά του (Whetstone 1993). Αναφέρεται σαν «ζωντανό απολίθωμα» καθώς είναι το μόνο επιζών μέλος της οικογένειας Ginkgoales. Η φαρμακευτική δράση του Γκίνκο έχει μακρά ιστορία. Τα φύλλα και οι καρποί του χρησιμοποιήθηκαν στην παραδοσιακή ιατρική. Η πρώτη αναφορά για την θεραπευτική δράση των φύλλων του πρέπει να ήταν κατά την δυναστεία των Han (206BC-220AD). Το εκχύλισμα από Mega Potency Ginkgo, είναι ισοδύναμο με 6000mg από φύλλα Γκίνκο, διότι παρέχει ένα εγγυημένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα το οποίο είναι συμπυκνωμένο 50 φορές. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ταμπλέτα των 120mg είναι ισοδύναμη με 6000mg από τα κοινά φύλλα Γκίνκο, με 24% Γκίνκο-φλαβονο γλυκοσίδες και 6% τερπένια λακτόνες.
> Εγγυημένο τιτλοδοτημένο εκχύλισμα.
> Διατηρεί την καλή κυκλοφορία στον εγκέφαλο.
> Στηρίζει την συγκέντρωση και την βραχυπρόθεσμη μνήμη.
> Συντηρεί την περιφερειακή κυκλοφορία στα άκρα.
> Εχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως με το γεύμα (ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών). Δεν συνιστάται σε εγκύους, αν παίρνετε ασπιρίνη ή γουαρφαρίνη.
Συστατικά: 1 ταμπλέτα παρέχει, Ginkgo Biloba standardised extract 120mg (minimum 24% Ginkgo flavone glycosides, 6% terpene lactones {ginkgolides A, B, C &bilobalides}).
Έκδοχα: natural Lithothamnion calcarea, cellulose, vegetable magnesium stearate, vegetable stearic acid, zein protein coating.
Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, σόγια, σιτάρι, γλουτένη, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

Ζητήστε Απόθεμα