Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ginkgo Biloba
Κωδικός 7617

Solgar Ginkgo Biloba 60V.Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με Ginkgo Biloba.

Το Ginkgo Biloba αποτελεί φυτικό εκχύλισμα, που εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται κατά κόρον στην κινέζικη ιατρική, λόγω των ωφελειών που προσφέρει σε εγκέφαλο και αναπνευστική οδό.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες, έχουν αποδειχθεί και επιβεβαιωθεί οι ευεργετικές ιδιότητες του Ginkgo Biloba. Ιδιαίτερα θετική επίδραση έχει στην κυκλοφορία του αίματος, κυρίως στις περιοχές του εγκεφάλου, ενώ παράλληλα τονώνει και ενισχύει τη διαδικασία της μνήμης. Διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιαλλεργικές ιδιότητες, μειώνοντας αισθητά το ποσοστό εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Μεγάλη θεωρείται η χρησιμότητα του σε περιπτώσεις κατάθλιψης, κρύων άκρων, εμβοών, γεροντικής άνοιας ή απώλειας εγρήγορσης.

Το Ginkgo Biloba 60 αποτελεί τιτλοδοτημένο απόσταγμα άριστης ποιότητας, που διαθέτει όλες τις ωφέλιμες και ευεργετικές ιδιότητες του φυτού Ginkgo Biloba.

Τρόπος Χρήσης: Μπορείτε να λαμβάνετε 1 έως 2 φυτοκάψουλες από το συμπλήρωμα διατροφής Ginkgo Biloba 60 την ημέρα, μαζί με τα γεύματα σας.
Ενδείκνυται για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας πριν από τη λήψη του Ginkgo Biloba 60, εάν διανύετε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια.

Η συσκευασία περιέχει 60 φυτοκάψουλες από το  Ginkgo Biloba 60.

Ζητήστε Απόθεμα