Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ginkgo Biloba
Κωδικός 1933

Solgar Ginkgo Biloba Leaf Extract 60V.Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα φύλλων Ginkgo Biloba.

Το Ginkgo Biloba Leaf Extract αποτελεί ενισχυμένο φυτικό εκχύλισμα από το φυτό Ginkgo Biloba , το οποίο εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται κατά κόρον στην κινέζικη ιατρική, λόγω των ωφελειών που προσφέρει σε εγκέφαλο και αναπνευστική οδό.

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες, έχουν αποδειχθεί και επιβεβαιωθεί οι ευεργετικές ιδιότητες του Ginkgo Biloba. Ιδιαίτερα θετική επίδραση έχει στην κυκλοφορία του αίματος, κυρίως στις περιοχές του εγκεφάλου, ενώ παράλληλα τονώνει και ενισχύει τη διαδικασία της μνήμης. Διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιαλλεργικές ιδιότητες, μειώνοντας αισθητά το ποσοστό εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Μεγάλη θεωρείται η χρησιμότητα του σε περιπτώσεις κατάθλιψης, κρύων άκρων, εμβοών, γεροντικής άνοιας ή απώλειας εγρήγορσης.

Το Ginkgo Biloba Leaf Extract αποτελεί τιτλοδοτημένο απόσταγμα άριστης ποιότητας, που διαθέτει όλες τις ωφέλιμες και ευεργετικές ιδιότητες του φυτού Ginkgo Biloba.

Τρόπος Χρήσης: Μπορείτε να λαμβάνετε 1 έως 2 φυτοκάψουλες από το συμπλήρωμα διατροφής Ginkgo Biloba Leaf Extract την ημέρα, μαζί με τα γεύματα σας.
Ενδείκνυται για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας πριν από τη λήψη του Ginkgo Biloba 60, εάν διανύετε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια.

Η συσκευασία περιέχει 60 φυτοκάψουλες από το συμπλήρωμα διατροφής Ginkgo Biloba Leaf Extract.