Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ginseng
Κωδικός 1906

Solgar Korean Ginseng 50v.caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής της Solgar.

Εμπλουτισμένο με panax ginseng, φύεται στην περιοχή της Κορέας και ετυμολογικά σημαίνει "ανθρώπινη ρίζα", το συμπλήρωμα διατροφής της Solgar, έχει τονωτικές ιδιότητες. Είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς τρόπους για να τονώσετε το σώμα και το πνεύμα σας και πιστεύεται ότι προσφέρει ευεξία και μακροζωία. Συνδράμει αποτελεσματικά στο να απομακρύνει τις τοξίνες από τον ανθρώπινο οργανισμό, να βοηθά στην απορρόφηση μετάλλων βιταμινών και να συμβάλλει στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι, αυξάνει την αντοχή και την ερωτική διάθεση, ανακουφίζει από την κόπωση και τον πονοκέφαλο, βοηθά στη ρύθμιση της πίεσης του αίματος σε περιπτώσεις υπότασης, αυξάνει την ικανότητα συγκέντρωσης, βελτιώνει την πνευματική απόδοση και ενισχύει τη μνήμη. Ακόμα και σε περιβαλλοντικές καταστάσεις άγχους και στρες, η συμβολή του είναι σημαντική και αποτελεσματική. Είναι απαραίτητο σε άτομα που ασκούν έντονη αθλητική δραστηριότητα( όπως αθλητές) αφού δρα αποτελεσματικά ενάντια στην κόπωση και την αδυναμία, προσδίδοντας ενέργεια και εγρήγορση. Επιπρόσθετα, συμβάλλει στην ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος και λειτουργεί ως ανδρικό αφροδισιακό χρήσιμο σε περιπτώσεις ανικανότητας και πρόωρης εκσπερμάτωσης.

ΧΡΗΣΗ
Το Solgar Korean Ginseng είναι άμεσα διαθέσιμο υπό την μορφή φυτοκάψουλων. Κάθε συσκευασία περιέχει 50 φυτοκάψουλες. Δύνασθε να λαμβάνετε 1-3 φυτοκάψουλες από το Korean Ginseng της Solgar ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο και σε vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μια ισορροπημένη διατροφή δεν υποκαθίσταται από την χρήση συμπληρωμάτων διατροφής.
Σε περιπτώσεις που είστε έγκυος ή θηλάζετε και σε περιπτώσεις που βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν την λήψη του Solgar Korean Ginseng.

Ζητήστε Απόθεμα