Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ιπποφαές
Κωδικός 11348

Quest Ιπποφαές 500mg 60 caps (Sea Buckthorn Seed Oil)

Περιγραφή

Ο καρπός του Ιπποφαές περιέχει ένα μεγάλο εύρος μικροθρεπτικών συστατικών όπως οι βιταμίνες, ισχυρά αντιοξειδωτικά, καλά λιπαρά οξέα (Ω3, Ω6, Ω7 & Ω9), φλαβονοειδή & καροτενοειδή, ιχνοστοιχεία και φυτοστερόλες. Οι αναλύσεις έχουν δείξει ότι το έλαιο των σπόρων, σε αντίθεση με τα έλαια των άλλων μερών του καρπού, είναι πολύ πλούσιο σε:

*
Ω3, Ω6, Ω7, Ω9 λιπαρά οξέα.
*
Βιταμίνη Ε (α, β, γ, δ τοκοφερόλες).
*
Φυτοστερόλες.
*
Αντιοξειδωτικά,

γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα ωφέλιμο στις παρακάτω περιπτώσεις:

Η υγεία της καρδιάς

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα αντιοξειδωτικά και οι φυτικές στερόλες είναι πολύ γνωστά συστατικά για την ευεργετική τους δράση στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι τα συστατικά αυτά μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων και στην αποτροπή δημιουργίας αθηρωματικής πλάκας.

Η υγεία του στομάχου

Το Ιπποφαές παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία στομαχικών ελκών. Πρόσφατες μελέτες επιβεβαίωσαν ότι το λάδι από σπόρους Ιπποφαές εξισορροπεί την παραγωγή γαστρικών οξέων και μειώνει τις φλεγμονές του στομάχου.

Η υγεία του δέρματος

Τα Ωμέγα-7 λιπαρά οξέα είναι φυσικά συστατικά του δέρματος, τα οποία βοηθούν στην επούλωση των πληγών και εγκαυμάτων και μαζί με τα Ωμέγα-6, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ατιμετώπιση μολύνσεων και δερματοπαθειών, αποτελούν ισχυρή ασπίδα προστασίας του δέρματος. Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά και κυρίως η βιταμίνη Ε, αποτελούν αντιγηραντικούς παράγοντες διότι προφυλάσσουν τα κύτταρα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που παράγονται από την αντιηλιακή ακτινοβολία, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και το κάπνισμα.

Η υγεία του ήπατος & του ανοσοποιητικού

Οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες και τα υπόλοιπα συστατικά του Ιπποφαές ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού με αποτέλεσμα ο οργανισμός να γίνεται ανθεκτικότερος σε λοιμώξεις και μολύνσεις. Επιπλέον, έρευνες με έλαιο σπόρων Ιπποφαές έδειξαν ότι αυτό εξασφαλίζει πολύ καλή προστασία του ήπατος ενάντια σε τοξίνες και τοξικές ουσίες, όπως το αλκοόλ.

50 κάψουλες χωρίς γλυκερίνη / 500mg ελαίου ανά κάψουλα.

Ζητήστε Απόθεμα