Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Πράσινο Τσάι
Κωδικός 1935

Solgar Green Tea Leaf Extract (εκχύλισμα Φύλλων Πράσινου Τσαγιού) 60v.caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με πράσινο τσάι.

Το Green Tea (Camellia sinsensis) αποτελεί προϊόν της εταιρείας Solgar, το οποίο αποδεικνύεται αρκετά ευεργετικό για τον οργανισμό, λόγω των αντιοξειδωτικών, αντιαλλεργικών και θερμογενετικών ιδιοτήτων, που διαθέτει.

Περιέχει εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού, το οποίο προστατεύει και θωρακίζει την υγεία του οργανισμού. Το μεγαλύτερο όφελος του αποτελούν οι κατεχίνες που περιέχει. Οι κατεχίνες είναι αντιοξειδωτικές ουσίες που καταπολεμούν κι έχουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν την καταστροφή των κυττάρων. Η σύσταση του είναι αρκετά χρήσιμη για την καλυτέρευση της ροής του αίματος και τη μείωση της χοληστερόλης. Έχει διαπιστωθεί ότι είναι αρκετά ευεργετικό και για θέματα που αφορούν την υγεία της καρδιάς, από την υψηλή πίεση του αίματος έως τη συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Ακόμη, θεωρείται αρκετά ωφέλιμο για την απώλεια βάρους, καθώς επιταχύνει την καύση του αποθηκευμένου λίπους.

ΧΡΗΣΗ

Χορηγείται με τη μορφή φυτοκαψουλών.
Η συσκευασία περιέχει 60 φυτοκάψουλες Solgar Green Tea Leaf Extract.
Δύνασθε να λαμβάνετε 1-2 φυτοκάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση σε συνδυασμό με τα γεύματα.
Κατάλληλο για χορτοφάγους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Εάν κυοφορείτε, είστε θηλάζουσα, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια νόσο, ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν τη λήψη του Solgar Green Tea Leaf Extract.