Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Πρόπολη
Κωδικός 5269

Macrovita Πρόπολη μελισσών βάμμα 30% 30ml

Περιγραφή

Macrovita Πρόπολη μελισσών βάμμα 30%

Macrovita Πρόπολη μελισσών βάμμα 30% 30ml

Οι μέλισσες συλλέγουν από τα δέντρα βάλσαμα και ρητίνες όπου αυτά ονομάζονται Προπόλη, τις συνδυάζουν με κερί και μέλι, τις εμπλουτίζουν με ιχνοστοιχεία και ένζυμα, για να προστατέψουν την κυψέλη από μικροοργανισμούς, έντομα και ζώα, όπως επίσης και για να αποστειρώσουν τα κελιά της κηρήθρας. Η προπόλη δεν αφήνει τα μικρόβια να αναπτυχθούν ούτε να προκληθούν δυσοσμίες.

Περιέχει : ρητίνες, φλαβονοειδή, κερί, βάλσαμα, γύρη, αιθέρια έλαια, ιχνοστοιχεία και φαινολικές-αρωματικές ουσίες.
Από τα αρχαία χρόνια η προπόλη είναι μια πραγματικά γνωστή πηγή υγείας. Η επιστημονική έρευνα όμως τα τελευταία χρόνια, έχει αποδείξει πλήρως τις αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές, αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητές της, καθώς αυτό έχει βρει πληθώρα εφαρμογών στη θεραπευτική, σύγχρονη υγιεινή και κοσμητολογία.
Χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα στην καταστολή ασθενειών όπως φαρυγγίτιδες, λοιμώξεις του αναπνευστικού, δερματίτιδες, ωτίτιδες, αρθρίτιδες, δυσλειτουργίες του κυκλοφοριακού, εγκαύματα, παθήσεις εσωτερικών οργάνων, ιώσεις, μυκητιάσεις, γυναικολογικά προβλήματα, παθήσεις και φλεγμονές των οφθαλμών, λοιμώξεις της στοματικής κοιλότητας.

Γερμανικό προϊόν παρασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διάλυμα σε αιθυλική αλκοόλη που περιέχει 30% καθαρή πρόπολη.

Οδηγίες χρήσης :
Η χρήση της Macrovita Προπόλης μελισσών βάμμα 30% είναι εύκολη και απλή
Εξωτερικά : για όσες ημέρες χρειασθεί εφαρμόστε τοπική επάλειψη 2 - 3 φορές την ημέρα
Εσωτερικά : 2 - 3 φορές την ημέρα 10 - 15 σταγόνες σε τσάι, νερό, χαμομήλι, ακόμη και σε οινοπνευματώδες ποτό είναι συνήθως αρκετές για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περιεκτικότητα : 30 ml

 

Ζητήστε Απόθεμα