Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Rhodiola
Κωδικός 1944

Solgar Rhodiola Root Extract 60V.Caps

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής ενάντια στο άγχος.

Το Solgar Rhodiola Root Extract  (Rhodiola Rosea) αποτελεί προϊόν, που παρασκευάζεται από την εταιρεία Solgar. Παρουσιάζει ισχυρές αντιοξειδωτικές, προσαρμογενείς και αντιμεταλλακτικές ιδιότητες και συμβάλλει αισθητά στο να οξυγονώνεται ο οργανισμός. Τονώνει τη μνήμη, μεγιστοποιεί την έκκριση της ντοπαμίνης στον οργανισμό και προλαμβάνει την εκδήλωση περιπτώσεων κατάθλιψης. Πρόκειται για καθαρά αγχολυτικό, αντιστρές προϊόν, που ενισχύει τη διάθεση σας.

Χαρακτηρίζεται ως απαραίτητο βοήθημα για την αντιμετώπιση της κόπωσης, ενώ παράλληλα ενισχύει τους οργανισμούς ανθρώπων, που υπερεργάζονται νοητικά ή σωματικά. Η χρήση του ενδείκνυται, επίσης, από αθλητές, που επιθυμούν να προάγουν τις αθλητικές τους επιδόσεις. Ακόμη, θεωρείται από πολλούς ως άριστο αφροδισιακό, που “ανεβάζει” τη λίμπιντο σας.

ΧΡΗΣΗ


Χορηγείται με τη μορφή φυτοκαψουλών.
Η συσκευασία του Solgar Rhodiola Root Extract περιέχει 60 φυτοκάψουλες.
Δύνασθε να λαμβάνετε 1 έως 3 φυτοκάψουλες Solgar Rhodiola Root Extract την ημέρα, καθώς γευματίζετε.
Κατάλληλο για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Εάν κυοφορείτε, θηλάζετε, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια, ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν από τη λήψη του προϊόντος.