Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ρίγανη
Κωδικός 28375

Himalaya Aeolus Oregano Oil 60Caps

Περιγραφή

Σε κάθε κάψουλα περιέχεται 100 mg Ελληνικού ριγανέλαιου και 150 mg έξτρα παρθένου Ελαιολάδου. Το ριγανέλαιο (αιθέριο έλαιο ρίγανης) περιέχει τουλάχιστον 55% καρβακρόλη ως κύριο βιενεργό συστατικό.
Το ριγανέλαιο μας, αποστάζεται με πολύ αγάπη και μεράκι από τα μέλη του Συνεταιρισμού Αρωματικών και Φαρμακευτικών φυτών Βοϊου Νομού Κοζάνης στην Ελλάδα, κάνοντας χρήση της μεθόδου της απόσταξης υπό ατμό.
Είναι μια προηγμένη σειρά από προϊόντα βιοδιαθεσιμότητας και θρεπτικής αξίας. Συγκεντρώνουν εξαιρετικά ωφέλιμες για τον οργανισμό ουσίες, όπως πλήθος από αντιοξειδωτικά φυτοστοιχεία καθώς και άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος B,C,E, ουσιώδη λιπαρά οξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι χρήσιμα για την βελτίωση των επιπέδων ενέργειας στο σώμα αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία και ευεξία του οργανισμού.
Η άγρια ρίγανη είναι πλούσια πηγή φαινολικών συστατικών και φυσικών αντιοξειδωτικών στοιχείων. Είναι δραστική κατά των βακτηρίων, των παρασίτων, των μυκήτων και του Helicobacter pylori. Παρουσιάζει ακόμη αντισπασμωδική δράση. Συνάμα είναι πιθανή η ευεργετική επίδραση της άγριας ρίγανης στην εξισορρόπηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
Το διατροφικό συμπλήρωμα Oregano Oil της Aeolus προσφέρει άγρια ρίγανη σε βάση έξτρα παρθένου ελαιόλαδου που εκθλίβεται δίχως τη χρήση διαλυτών.

Ενδείξεις
Αιθέριο έλαιο ρίγανης σε κάψουλες, συμπλήρωμα διατροφής

Χρήση
Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό ή βάση οδηγιών ιατρού. Να μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
60 μαλακές κάψουλες

Ζητήστε Απόθεμα