Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ρίγανη
Κωδικός 1870

Solgar Wild Oregano Oil 60s

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής άγριας ρίγανης σε παρθένο ελαιόλαδο.

Η άγρια ρίγανη του Solgar Wild Oregano Oil αποτελεί πλούσια πηγή φαινολικών συστατικών και φυσικών στοιχείων, που δρουν κατά των οξειδώσεων. Λειτουργεί ευεργετικά κατά των βακτηρίων, των παρασίτων, των μυκήτων, του Helicobacter pylori, ενώ παρουσιάζει δράση αντισπασμωδική. Πιθανή είναι η επίδραση της στην εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα, διατηρώντας το σε σταθερά επίπεδα.

Το λάδι ρίγανης του Solgar Wild Oregano Oil παράγεται από τα άνθη και τα φύλλα του άγριου φυτού της ρίγανης, το οποίο ευδοκιμεί σε μακρινές ορεινές περιοχές της Μεσογείου. Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται, κυρίως, για τη διαχείριση ασθενειών και μολυσματικών διαταραχών. Το λάδι ρίγανης καταπολεμά τις ημικρανίες, τους πονοκεφάλους και τις λοιμώξεις του δέρματος, συμβάλλει στην καλή υγεία της στοματικής κοιλότητας και στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, συντελεί στην αντιμετώπιση των κρυολογημάτων και των αλλεργιών.

Το Wild Oregano Oil προσφέρει 174 mg άγριας ρίγανης (Oreganum vulgare) σε βάση έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, το οποίο εκθλίβεται χωρίς να γίνει χρήση διαλυτών.

ΧΡΗΣΗ

Χορηγείται σε ενήλικες μόνο, με τη μορφή μαλακών καψουλών.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 60 μαλακές κάψουλες.
Δύνασθε να λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα, καθώς γευματίζετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν από τη λήψη του προϊόντος, εάν κυοφορείτε, θηλάζετε, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια.