Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σκόρδο
Κωδικός 15763

ARKOCAPS Σκόρδο 45caps Υπέρταση

Περιγραφή

Σκόρδο

Μέρος που χρησιμοποιείται: ο βολβός.

Υπέρταση, πρόληψη αθηροσκλήρωσης, διαταραχές κυκλοφορικού.

Ιστορία

Γνωστό από την αρχαιότητα, το σκόρδο κατείχε από τότε μια σημαντική θέση στην διατροφή των Αιγυπτίων και των Εβραίων (Παλαιστίνη). Οι Αιγύπτιοι το είχαν αναγάγει σε θεότητα, και το θεωρούσαν ικανό να στηρίζει την προσπάθεια των χτιστών των πυραμίδων και να προφυλάσσει από επιδημίες. Ο Χεόπας, βασιλιάς της Αιγύπτου της 4ης δυναστείας, ζήτησε μάλιστα να χαράξουν μια σκελίδα σκόρδου στην κορυφή της μεγαλύτερης από τις πυραμίδες της Γκίζας!

Ο έλεγχος της υπέρτασης

Μια διατροφή πλούσια σε σκόρδο ελαττώνει την συσσώρευση των αιμοπεταλίων και αυξάνει αισθητά την ινωδολυτική δραστηριότητα.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο δράσεων προσδίδει στο σκόρδο αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Χάρη στην υπολιπιδαιμική και υποχοληστεριναιμική του δράση, το σκόρδο προλαμβάνει επίσης την αθηροσκλήρωση και τα αγγειακά επεισόδια που συνδέονται με αυτήν (έμφραγμα του μυοκαρδίου, ημιπληγία του εγκεφάλου, θρόμβωση αγγείων, κ.λπ.). Έτσι, το σκόρδο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, και ασκεί ευεργετική δράση στην υπέρταση. Σύγχρονες μελέτες έδειξαν ότι το σκόρδο είναι όχι μόνο βακτηριοστατικό αλλά κυρίως μυκητοκτόνο. Έτσι, η σκόνη που προέρχεται από τον βολβό του σκόρδου είναι ένα απολυμαντικό του εντέρου με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Η χρήση του σκόρδου σε μορφή κοκκώδους σκόνης μέσα σε κάψουλες προσφέρει όλες τις πολύτιμες ιδιότητές του χωρίς τη δυσάρεστη αναπνοή που προκαλείται από την κατανάλωση του φυτού αυτού.

45caps

Ζητήστε Απόθεμα