Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σπιρουλίνα
Κωδικός 3619

Protonex Σπιρουλίνα Σερρών 400mg 120Discs

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με βιολογική σπιρουλίνα.

Πρόκειται για την τροφή του μέλλοντος. Παράγεται στην περιοχή των Σερρών και αποτελεί κυανο-πράσινο μικροφύκος, έτοιμο για βρώση. Σχηματίζεται από την ένωση πολλών κυττάρων, που δημιουργούν μεταξύ τους νημάτια, που αρκετές φορές έχουν σχήμα σπειροειδές.

Θεωρείται ένα αρκετά εξισορροπημένο και πλήρες τρόφιμο με πλούσια φυτικά διατροφικά συστατικά και περισσότερες από 100 θρεπτικές ουσίες. Χαρακτηρίζεται για τη μεγάλη πεπτικότητα του, που αγγίζει το 95%, σε σύγκριση με άλλα τρόφιμα, των οποίων η πεπτικότητα κυμαίνεται σε ποσοστό μεταξύ του 10% έως 15%. Η παραγωγή των θρεπτικών ουσιών συντελείται με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός και του διοξειδίου του άνθρακα της ατμόσφαιρας. Το κυανό του χρώμα το οφείλει στην πρωτεΐνη φυκοκυανίνη, η οποία αποτοξινώνει το ήπαρ και τα νεφρά, προσφέρει προστασία στα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την παραγωγή των κυττάρων του αίματος και υποστηρίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αντίθετα, το πράσινο χρώμα του το χρωστάει στη χλωροφύλλη, η οποία συμβάλλει ευεργετικά στο σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος. Ανάμεσα στα πολλά συστατικά που περιέχει συγκαταλέγονται πρωτεΐνη σε ποσοστό 50%-70%, σάκχαρα σε ποσοστό 15%-25%, λιπίδια 5%-7%, βιταμίνες (Β1, Β5, Β6, Β12, Ε), μέταλλα, ιχνοστοιχεία, Βήτα Καροτίνη, σίδηρο, λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και χλωροφύλλη.

Η σπιρουλίνα δρα με πολυεπίπεδο τρόπο στον ανθρώπινο οργανισμό. Χάρη στα ισχυρά αντιοξειδωτικά, που περιέχει, λειτουργεί κατά της πρόωρης γήρανσης και του καρκίνου. Προφυλάσσει τα εγκεφαλικά κύτταρα και υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος λόγω των αμινοξέων, που εμπεριέχονται στη σύσταση της.

Η συσκευασία περιέχει 120 δισκία των 400 mg.

Ζητήστε Απόθεμα