Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ισοτονικά
Κωδικός 25198

John Noa Worts No4 Σιρόπι Υγείας Για Ενυδάτωση Με Πορτοκάλι 250ml

Περιγραφή

John Noa, Worts Σιρόπι Υγείας Για Ενυδάτωση Με Πορτοκάλι 250ml

Το Worts Σιρόπι Υγείας Κατάλληλο για Ενυδάτωση έχει στη σύνθεσή του ένα συνδυασμό από ηλεκτρολύτες, με στόχο να εξαλείψει τις ελλείψεις που υπάρχουν σε αυτούς.

Αποτελεί ιδανικό για όσους γυμνάζονται, καθώς μεγάλο μέρος ηλεκτρολυτών χάνεται από τον οργανισμό μέσω του ιδρώτα. Είναι απαραίτητο και μετά από μία ίωση γαστρεντερίτιδας, καθώς μεγάλα ποσά από ηλεκτρολύτες χάνονται, λόγω της ταλαιπωρίας του οργανισμού από έντονους εμετούς και όχι μόνο. Απαραίτητο και για όσους έχουν έλλειψη σε κάλιο και νάτριο, συστατικά αναγκαία για τον οργανισμό.

Οδηγίες Χρήσης:
Λαμβάνετε 1 κουτάλι της σούπας (10ml) την ημέρα ή βάση οδηγιών του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται τη προτεινόμενη δοσολογία. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν λάβετε το προϊόν αν θηλάζετε, αν είστε έγκυος, λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Διατηρείστε το προϊόν σε δροσερό & ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά. Τα διατροφικά συμπληρώματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να λαμβάνετε για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Αφού το ανοίξετε διατηρείστε το στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός δύο (2) μηνών.

Ζητήστε Απόθεμα