Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ισοτονικά
Κωδικός 20131

USN Recover Xcell Tropical 1kg

Περιγραφή

Είναι ειδικά σχεδιασμένο ως ένα ρόφημα αποκατάστασης μετά την προπόνηση και/ή μια ολοκληρωμένη πηγή  ενέργεια, αμινοξέων και ηλεκτρολυτών για να σας εφοδιάζει  μετά από μεγάλες περιόδους έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως η στρατιωτική εκπαίδευση, αγώνες ποδηλάτου , κολύμβησης , μαραθώνιους κ.λπ.καθώς και πιο σύντομων εντατικών δραστηριοτήτων  όπως τρέξιμο, bodybuilding, άρση βαρών, μπασκετ , ποδόσφαιρο , κλπ. Οι υδατάνθρακες αποτελούνται από μια ιδανική αναλογία από πολυμερή γλυκόζης μακράς αλυσίδα για συνεχή παροχή ενέργειας, απλά σάκχαρα γρήγορης δράσης για την ταχεία αντικατάσταση της ενέργειας. Το USN Recover Xcell έχει επίσης αναπτυχθεί ως και ένα ισοτονικό ρόφημα το οποίο προωθείτη γρήγορη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.Τροφοδοτεί τον οργανισμό με απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος ,η οποία έχει την υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα,γρήγορο ρυθμός απορρόφησης και άμεση παροχή αμινοξέων .Το USN Recover Xcell είναι ένα ποιοτικό δροσιστικό ρόφημα μετά την προπόνηση και διατίθεται σε δύο υπέροχες γεύσεις.

 

Βασικά πλεονεκτήματα τoυ USN Recover Xcell:

 

Αναπληρώνει τους ηλεκτρολύτες , τα αμινοξέα και το γλυκογόνο.

Μειώνει τα επίπεδα του γαλακτικού οξέως.

Βοηθαέι να μειωθούν ο μυϊκός πόνος και οι κράμπες.

Αυξάνει το βαθμό της μυϊκής αποκατάστασης ανάμεσα στις προπονήσείς.

Τροφοδοτεί τον οργανισμό με αμινοξέα για την αποφυγή της μυίκής διάσπασης για ενέργεια κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης.

21g Απομονωμένης πρωτεϊνης ορρού γάλακτος & Carb Marix /δόση.

Πότε και απο ποιόν/ποιά να χρησιμοποιείται;

 

Αθλητές /αθλήτριες αντοχής ,ομαδικών αθλημάτων και όποιοσδήποτε αθλητής ή αθλήτρια  έχει άναγκη απο γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση μετά απο έντονη σωματική δραστηριότητα.

Ανακατέψτε 3 scoops (95g) σε 400-500ml νερό και ανακινείστε το καλά.Πίειτε το ρόφημα που παρασκευάσατε έως και 30 λεπτά μετά την προπόνηση.

 

Μπορείτε να πιείτε και άλλο ένα ρόφημα 1-2 ώρες μετά τον αγώνα ειδικότερα έαν τις επόμενες 24 ώρες θα έχετε και άλλον αγώνα.