Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Πρωτεΐνες
Κωδικός 26268

Now Whey Protein Isolate, Creamy Vanilla Powder, 816g

Περιγραφή

Now Foods Sports Whey Protein Isolate Natural Vanilla 816 gr

To Now Sports Whey Protein Isolate Natural Vanilla 816 gr αποτελεί προϊόν με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, το οποίο είναι εύπεπτο και βιοδιαθέσιμο. Είναι κατάλληλο και ιδανικό για τα δραστήρια άτομα, καθώς η πρωτεΐνη ορού γάλακτος που εμπεριέχει, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα φυσικά διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA), δεν περιέχει τεχνητά συστατικά και διαθέτει γεύση φυσικής βανίλιας!
Η Whey Protein θεωρείται ότι έχει την υψηλότερη βιολογική αξία από οποιαδήποτε πηγή πρωτεΐνης, περιεχόμενο αμινοξέων το οποίο αποτελείται από το βόειο κρέας, την καζεΐνη, το γάλα και τη σόγια.
Το Now Sports Whey Protein Isolate Natural Vanilla 816 gr πωλείτε με βάση το βόρος του και όχι τον όγκο.

Περιεκτικότητα : 816 gr

Προτεινόμενες οδηγίες χρήσης :
Εφαρμόστε κάνοντας λήψη μίας δόσης την ημέρα (στη συσκευασία εμπεριέχεται δοσομετρητής) διαλύοντας την σε 250 ml με κρύο νερό ή 250 ml από τον αγαπημένο σας χυμό και ανακατέψτε.

Προσοχή :
Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σαν συμπλήρωμα διατροφής μόνο. Μη το χρησιμοποιήστε για μείωση του βάρους. Περιέχει ξυλιτόλη, να μη ταΐζετε κατοικίδια με αυτό το προϊόν. Διατηρήστε το σε δροσερό και σκιερό μέρος μετά το άνοιγμα. Να φυλάσσεται μακρυά και να μη γίνεται κατάποση από τα παιδιά.

Ζητήστε Απόθεμα