Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Κολλαγόνα
Κωδικός 15920

Higher Nature Collaflex Drink 185g

Περιγραφή

Αγνό θαλάσσιο κολλαγόνο, υδρολυμένο για εύκολη αφομοίωση, σημαντικό θρεπτικό στοιχείο για τους συνδέσμους και το δερμα. Μία από τις πιο ουσιαστικές πρωτείνες για ευλυγισία και δυνατές αρθρώσεις.
Collagen Drink (Πρώην COLLAFLEX DRINK)>
Αγνό θαλάσσιο κολλαγόνο, υδρολυμένο για εύκολη αφομοίωση
185 gr granules
Το κολλαγόνο δεν βρίσκεται μόνο στις αρθρώσεις (χόνδρους), τένοντες, συνδετικούς ιστούς και οστά, αλλά στηρίζει επίσης και δυναμώνει το δέρμα. Στην ουσία, το κολλαγόνο συνθέτει το ¼ περίπου από τις πρωτεΐνες του σώματός μας. Δυστυχώς, χάνουμε το 1,5% από το κολλαγόνο του σώματος μας κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 30, και αυτό δεν αντικαθίσταται εύκολα από τις τροφές.
Το Collagen Drink παρέχει αγνό θαλάσσιο κολλαγόνο, υδρολυμένο για εύκολη αφομοίωση, σαν ένα σημαντικό θρεπτικό στοιχείο για τις αρθρώσεις. Ενώ τα περισσότερα προϊόντα κολλαγόνου παρασκευάζονται από χοιρινό ή κοτόπουλο, αυτό το προιόν προέρχεται από ψάρια, όπως halibut (ιππόγλωσσος),plaice (πησσί-πλευρονήκτης), και black Pollack (καρβουνόψαρο της οικογένειας του Γάδου). Διαλύεται εύκολα σε χυμό φρούτων, παρέχοντας ένα γευστικό μέσο να αναπληρώσετε το σώμα με μια από τις ουσιαστικές πρωτεΐνες για ευλυγισία και ζωντάνια. Επίσης παρέχει βιταμίνη C που είναι σημαντική για το κολλαγόνο.
> Προέρχεται από ψάρια, ενώ τα περισσότερα άλλα προϊόντα κολλαγόνου προέρχονται από κοτόπουλο ή χοιρινό.
> Για ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων.
> Καθαρό θαλάσσιο (όχι από χόνδρο καρχαρία) κολλαγόνο.
> Υδρολυμένο (διασπώμενο) για μεγαλύτερη απορροφησιμότητα.
> Θρεπτική υποστήριξη για τους συνδετικούς ιστούς.
> Καλύτερα να λαμβάνεται μαζί με βιταμίνη C και μια πολυβιταμίνη.
Δοσολογία: Προσθέστε 1 μεζούρα σε χυμό φρούτων ή λαχανικών (κατά προτίμηση χυμό πορτοκαλιού ή ανανά) και ανακατέψετε καλά. Αφήστε το να διαλυθεί τελείως (1 λεπτό ) πριν το πιείτε (ενήλικες), ½ ώρα πριν ή 2 ώρες μετά τα γεύματα.
Συστατικά: 1 μεζούρα παρέχει Υδρολυμένο Κολλαγόνο (θαλάσσιο-όχι από χόνδρο καρχαρία) 6100 mg ,που παρέχει υδροξυπρολίνη και υδροξυλυσίνη σε συνδυασμό με άλλα αμινοξέα με περιεκτικότητα 90% σε πρωτεΐνη.
Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, σόγια, σιτάρι, γλουτένη, αραβόσιτο/καλαμπόκι, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

Ζητήστε Απόθεμα