Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Λιπαρά Οξέα
Κωδικός 23571

Health Aid Omegazon Plus One A Day Omega 3 & CoQ10 30 κάψουλες

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής με Ω3 και Q10 από την HealthAid.

Health Aid Omegazon Plus One A Day Omega 3 & CoQ10 30 κάψουλες

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Ειδικός συνδυασμός από ιχθυέλαια διπλής μοριακής απόσταξης πλούσια σε Ω3 (EPA & DHA) και Συνένζυμο Q10 (30mg), συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες και των δυο όσον αφορά τη φροντίδα και την τόνωση της καρδιάς, του κυκλοφορικού και του μυϊκού συστήματος. Συνίσταται σε άτομα που λαμβάνουν αγωγή με στατίνες ενάντια στην υπερλιπιδαιμία.

Τα Ω3 λιπαρά οξέα--πολύτιμος σύμμαχος για την υγεία- χάρη στα συστατικά τους όπως το δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA) και το εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA), συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του κυκλοφορικού και του καρδιαγγειακού συστήματος. Πιο αναλυτικά, έχει κλινικά αποδειχθεί ότι συνδράμουν στην μείωση κατά 25-30% των τριγλυκεριδίων στο αίμα. Λειτουργούν ως αντιπηκτικά εφόσον εμποδίζουν την πήξη του αίματος. Παράλληλα, συμβάλλουν στην μείωση της αρτηριακής πίεσης και στην ρύθμιση των καρδιακών αρρυθμιών. Επιπρόσθετα καταπολεμούν τον σχηματισμό της αθηρωματικής πλάκας.

Πολλαπλά είναι τα θετικά οφέλη του Συνενζύμου Q10 στην καλή λειτουργία της καρδιάς, καθώς πολυάριθμα καρδιακά προβλήματα εμφάνισαν θετική απόκριση στην λήψη του. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται η συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, η ρευματική καρδιοπάθεια, η ισχαιμική καρδιακή νόσος και ο ακανόνιστος καρδιακός ρυθμός. Υπάρχουν τεκμηριωμένες απόψεις για τη χρήση του CoQ10 σε συνδυασμό με τα συμβατικά φάρμακα για τη συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Η λήψη του, έχει επίσης προταθεί για τη θεραπεία της υπέρτασης.
ΧΡΗΣΗ
Το προϊόν διατίθεται υπό την μορφή καψουλών. Κάθε συσκευασία περιέχει 30 κάψουλες. Κάθε κάψουλα είναι εύκολη στην κατάποση.

Ζητήστε Απόθεμα