Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Λιπαρά Οξέα
Κωδικός 26352

PreVent Premium Long Box Βανίλια 581 gr

Περιγραφή

PreVent Premium Long Box Βανίλια 581 gr

Το PreVent Premium Long Box Βανίλλια 581 gr είναι κατάλληλο και ιδανικό για εκείνα τα άτομα που ακολουθούν πρόγραμμα με βάση τις πρωτεΐνες. Περιέχει 581 gr το οποίο ισούται με 27 μερίδες, καθώς είναι ένα υποκατάστατο γεύματος κατάλληλο για δίαιτα εμπλουτισμένο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Δεν περιέχει φρουκτόζη, περιέχει μόνο 5,9 gr λίπους ανά μερίδα, τα γλυκαντικά από τα οποία αποτελείται είναι φυσική σουκραλόζη και Στέβια και σας παρέχει ανά μερίδα 50 % όλων των συστατικών εκείνων των οποίων χρειάζεστε. Συνήθως συνδυάζεται με πρωτεϊνική διατροφή, η διατροφή που περιλαμβάνει με το πρόγραμμα Premium δεν στερείται των υδατανθράκων και έχει μεγαλύτερο ποσοστό πρωτεϊνών.
Το γεύμα με PreVent Premium L – box μπορεί να καταναλωθεί μεσημέρι ή βράδυ, διατίθεται σε δύο γεύσεις : σοκολάτα και βανίλια, όσον αφορά το μεικτό γεύμα συμβουλευθείτε τα προτεινόμενα μενού, για τους άνδρες κατά μέσω όρο ένα πρωτεϊνικό γεύμα των 750 με 850 θερμίδων και για τις γυναίκες κατα μέσω όρο ένα πρωτεϊνικό γεύμα των 600 με 650 θερμίδων.

Οδηγίες χρήσης :
Διαλύετε τρεις μεζούρες PreVent Premium ανά ρόφημα σε 250 ml γάλα ή γιαούρτι έως 1,5% λιπαρά καθώς και το γεύμα και τα ροφήματα πρέπει να διαφέρουν μεταξύ τους από 4 έως 6 ώρες.
Μπορείτε να καταναλώσετε καφέ, τσάι, νερό, αλλά και αναψυκτικά δίχως ζάχαρη. Δεν περιέχει στη σύνθεσή του χρώματα και συντηρητικά. Καταναλώστε δύο με τρία λίτρα υγρών την ημέρα.

Ζητήστε Απόθεμα