Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Λιποδιαλύτες
Κωδικός 1865

Solgar Lecithin 1360mg 250 μαλακές κάψουλες

Περιγραφή

Solgar Lecithin 1360mg 250 μαλακές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με λεκιθίνη.

Το Solgar Lecithin Softgels αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Solgar, που περιέχει λεκιθίνη σόγιας, γνωστό παγκοσμίως για τα πολλαπλά ευεργετικά οφέλη που παρέχει στον οργανισμό.
Τα βασικά στοιχεία της λεκιθίνης είναι λιπαρά οξέα, φώσφορος, βιταμίνες και μέταλλα, ενώ περιέχει ακόμη χολίνη και ινοσιτόλη υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, φυσικά συστατικά του οργανισμού που δρουν λιποτροπικά και περιορίζουν τα συμπτώματα βουλιμίας.

Το συγκεκριμένο προϊόν συμβάλλει στο να διατηρείται το σωματικό βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ παράλληλα αποτρέπει την εμφάνιση υψηλών επιπέδων χοληστερόλης και αρτηριοσκλήρυνσης. Ενισχύει την καλή λειτουργία και υγεία του ήπατος και συντελεί στην αποτοξίνωση του, εμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εμφάνιση χολόλιθων. Χάρη στη λεκιθίνη, το νευρικό σύστημα τονώνεται, ενώ παράλληλα ενισχύονται και οι νοητικές λειτουργίες. Το ανοσοποιητικό σύστημα θωρακίζεται και προφυλάσσεται από μολύνσεις ιών.

Η Solgar παραδίδει την λεκιθίνη στην αγορά στην πιο φυσική της εκδοχή, καθώς δεν την έχει υποβάλλει σε λεύκανση με χημικές ουσίες.

ΧΡΗΣΗ

Χορηγείται μόνο σε ενήλικες.
Παρέχεται με τη μορφή μαλακών καψουλών Solgar Lecithin.
Δύνασθε να λαμβάνετε 1-6 κάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση σε συνδυασμό με τα γεύματα.
Η συσκευασία περιέχει 250 κάψουλες των 1360mg.
Κατάλληλη για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανένα συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Εάν κυοφορείτε, θηλάζετε, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια, ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν τη λήψη του Solgar Lecithin.

Ζητήστε Απόθεμα