Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ασβέστιο
Κωδικός 25211

Now Calcium Hydroxyapatite, 120Caps

Περιγραφή

Calcium Hydroxyapatite Caps 1000 mg από τη Now
Ο μικροκρυσταλλικός υδροξυαπατίτης (ΜΗ) αποτελεί ένα συμπλήρωμα ασβεστίου με βέλτιστη απορρόφηση, συγκριτικά με άλλα διατροφικά συμπληρώματα ασβεστίου, ονομάζεται έτσι επειδή έχει υψηλή συγκέντρωσή σε ιόντα υδροξυλίου. Ο υδροξυαπατίτης είναι το βασικότερο συστατικό στο σμάλτο των δοντιών. Το NOW Calcium Hydroxyapatite είναι ένα 2ης γενιάς συμπλήρωμα ασβεστίου παραγόμενο από οστά βοοειδών .
Ο μικροκρυσταλλικός υδροξυαπατίτης ασβεστίου που χρησιμοποιείται στο προϊόν αυτό προέρχεται από βοοειδή που βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία και έχει ελεγχθεί ώστε να είναι σίγουρο πως είναι ελεύθερο από βαρέα μέταλλα .

Σύμφωνα με το Ίδρυμα Weston Α, το αποτελεσματικότερο ασβέστιο υδροξυαπατίτη είναι το μικροκρυσταλλικό κολλαγόνο υδροξυαπατίτη γνωστό και ως MCH και εξάγεται επίσης από τα οστά βοοειδών ελεύθερης βοσκής της Νέας Ζηλανδίας.
Στις αγελάδες αυτές, έχει βεβαιωθεί πως τρέφονται με φυσικό τρόπο και δεν έχουν επιβαρυνθεί με, φυτοφάρμακα, αντιβιοτικά, ορμόνες και τοξικές χημικές ουσίες. Το εκχύλισμα των οστών έχει υποστεί επεξεργασία σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έτσι ώστε να διατηρηθούν τα θρεπτικά συστατικά και μέταλλα.

Το είδος αυτού του ασβεστίου είναι περισσότερο χρησιμοποιήσιμο και απορροφήσιμο από το σώμα.

Ζητήστε Απόθεμα