Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ασβέστιο
Κωδικός 1776

Solgar Calcium, Magnesium plus Zinc 100Tabs

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής Solgar Calcium, Magnesium plus Zinc ασβεστίου - μαγνησίου με ψευδάργυρο.

Το Calcium, Magnesium plus zinc αποτελεί προϊόν από τη μεγάλη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής της εταιρείας Solgar. Περιλαμβάνει ασβέστιο, μαγνήσιο και στοιχεία ψευδαργύρου.

Το ασβέστιο θεωρείται ζωτικής σημασίας συστατικό για τη δόμηση και τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών. Χρησιμεύει στην θεραπεία της οστεοπόρωσης και στην πρόληψη της οστεοπενίας. Εντοπίζεται σε πολλά αντιόξινα και χρησιμοποιείται από επιστήμονες για τον έλεγχο των υψηλών επιπέδων μαγνησίου, φωσφόρου και καλίου στο αίμα. Βοηθά, επίσης, στον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης και μειώνει τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη κάποιων μορφών καρκίνου.

Το μαγνήσιο θεωρείται απαραίτητο συστατικό των οστών και συντελεί στη σωστή διανομή του ασβεστίου στον οργανισμό. Αποτελεί αρωγό για τα άτομα που πάσχουν από υπέρταση, καθώς συμβάλλει στην πρόληψη της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Επίσης, χρησιμεύει σε περιπτώσεις εκλαμψίας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και σε κρίσεις άσθματος.

Το συστατικό του ψευδαργύρου χαρακτηρίζεται ως απαραίτητο για τη σωστή παραγωγή του ιστού των οστών, κάνοντας το Calcium, magnesium plus zinc κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία των οστών.

ΧΡΗΣΗ


Χορηγείται με τη μορφή ταμπλετών.
Η συσκευασία περιέχει 100 ταμπλέτες.
Μπορείτε να λαμβάνετε 1-3 ταμπλέτες Solgar Calcium, Magnesium plus Zinc την ημέρα, μαζί με τα γεύματα.
Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ζητήστε Απόθεμα