Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Χρώμιο
Κωδικός 2927

Higher Nature True Food GTF Chromium 30V.Tabs

Περιγραφή

Συμπλήρωμα χρωμίου σε μορφή τροφής που βοηθά στον έλεγχο της όρεξης και στην απορρόφηση του σακχάρου του αίματος.
Ισορροπία σακχάρου και αδυνάτισμα
Το True® Food GTF Chromium λειτουργεί ως παράγοντας ανοχής της γλυκόζης και είναι βιο-μεταβολίτης (bio-transformed™) από τον Saccharomyces cerevisiae, ο οποίος δημιουργεί φυσικές οργανικές ενώσεις σε μορφή τροφής. Ο σακχαρομύκητας cerevisiae είναι η πιο πλούσια πηγή GTF (Glucose Tolerance Factor- Παράγοντας Ανοχής Γλυκόζης). Βοηθάει στον έλεγχο της όρεξης, στην ισορρόπηση του σακχάρου του αίματος, στη διατήρηση χαμηλών επιπέδων χοληστερίνης και στην καλή λειτουργία των αρτηριών.
Η ανοχή στην γλυκόζη φθίνει με την πάροδο της ηλικίας. Το χρώμιο βοηθά στην εξισορρόπηση της χοληστερόλης η οποία παίζει ρόλο στην δράση της ινσουλίνης και στην ρύθμιση του σακχάρου. Το σώμα χρησιμοποιεί το χρώμιο στην μορφή GTF – παράγοντας ανοχής της γλυκόζης-, η οποία αποτελείται από χρώμιο ενωμένο με βιταμίνη Β3 συν 3 αμινοξέα. Η καλύτερη μορφή χρωμίου λέγεται «πολυνικοτινικό χρώμιο», ενώ η αφομοίωσή του μεγιστοποιείται όταν παρουσιάζεται σε μορφή τροφής. Είναι πολύ χρήσιμο σαν μέρος ενός προγράμματος αδυνατίσματος και την αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας.
> Βιο-διαθέσιμη, ισχυρή μορφή GTF χρωμίου.
> Βοηθά στην ισορροπία του σακχάρου.
> Ουσιώδες για την διάσπαση των λιπών υδατανθράκων και πρωτεϊνών.
> Διατηρεί υγιή επίπεδα χοληστερόλης και υγιή καρδιά.
Δοσολογία: 1 ταμπλέτα την ημέρα, μαζί ή μεταξύ των γευμάτων (παιδιά άνω των 8 ετών 1 ταμπλέτα κάθε δεύτερη ημέρα). Συνιστάται η ταυτόχρονη λήψη μιας πολυβιταμίνης.
Συστατικά: 1 ταμπλέτα παρέχει: Niacin (vitamin B3) 10mg NE, Vitamin B6 2mg, Zinc 5mg, Chromium 200μg, Inulin (from Jerusalem artichoke) 10mg και επιπλέον άλλα φυτοθρεπτικά που υπάρχουν φυσικά στην πλούσια τροφική βάση του Saccharomyces cerevisiae.
Έκδοχα: microcrystalline cellulose, vegetable magnesium stearate, vegetable stearic acid, hydroxypropyl methylcellulose coating, natural vanilla flavour.
Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, σιτάρι, γλουτένη, αραβόσιτο/καλαμπόκι, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

Ζητήστε Απόθεμα