Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ιώδιο
Κωδικός 14502

Now Thyroid Energy, 90V.Caps

Περιγραφή

Το NOW® Thyroid Energy™ είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του θυρεοειδούς. Η NOW® έχει συνδυάσει ιώδιο (από φύκια) και τυροσίνη, με τα μέταλλα σελήνιο, ψευδάργυρο και χαλκό, και με Guggul, ένα Ayurvedic βότανο γνωστό για την ικανότητά του να υποστηρίζει έναν υγιή μεταβολισμό.

Το NOW® Thyroid Energy™ είναι ειδικά σχεδιασμένο από μια ομάδα πιστοποιημένων διατροφολόγων να παρέχει τη βέλτιστη θρεπτική υποστήριξη στο θυρεοειδή αδένα. Περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πλούσια σε ιώδιο βότανα και L-Tyrosine (άμεσο πρόδρομο για την παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών), ένας συνεργειακός συνδυασμός που στηρίζει τη συνολική υγιή λειτουργία των αδένων.


Τυροσίνη: Αυτό το αμινοξύ διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών συμπεριλαμβανομένων της επινεφρίνης, νορεπινεφρίνης, σεροτονίνης και ντοπαμίνης. Ένα αδύναμο αποθεματικό της τυροσίνης μπορεί να δώσει μια υποτονική αίσθηση και το σώμα μας αντιδρά με την αποθήκευση περισσότερων θερμίδων για ενέργεια.


Ιώδιο: Χωρίς αυτό, ο μεταβολισμός απλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ο θυρεοειδής είναι ο μόνος αδένας στο ανθρώπινο σώμα που μπορεί να απορροφήσει αυτό το ιχνοστοιχείο. Η έλλειψη ιωδίου έχει συνδεθεί με την διαμόρφωση βρογχοκήλης, μειωμένης ενέργειας και την έλλειψη συγκέντρωσης.

Σελήνιο: Αυτό το ιχνοστοιχείο είναι γνωστό για τις έντονες αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τη φυσική συνέργεια του με άλλες βιταμίνες.

Guggul: Γνωστό και ως Guggulsterone. Μελέτες έχουν δείξει ότι το καθαρό απόσταγμα φυτοστερόλης από Guggulsterone μπορεί να προωθήσει την υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς και βοηθά τον οργανισμό στην διατήρηση της φυσιολογικής παραγωγής θυροξίνης και triiodo-thyronine.

90 Φυτικές Κάψουλες

Ζητήστε Απόθεμα