Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ιώδιο
Κωδικός 1792

Solgar Kelp 200μg 250Tabs

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής για την ρύθμιση του θυρεοειδή αδένα - μεταβολισμούαπό την Solgar.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Η έλλειψη ιωδίου, δύναται να απορυθμίσει τον θυρεοειδή αδένα σας. Τώρα μπορείτε άνευ φαρμάκων να ρυθμίσετε την λειτουργία του θυρεοειδή αδένα, μέσω του συμπληρώματος διατροφής της Solgar. Εμπλουτισμένο με οργανικό ιώδιο, ρυθμίζει την ομαλή λειτουργία του θυρεοειδή αδένα και κατ'' επέκταση τον μεταβολισμό. Η ανεπάρκεια του ιωδίου δημιουργεί αύξηση βάρους (λόγω της επίδρασης του ιωδίου στον θυρεοειδή αδένα, ο οποίος ελέγχει τον μεταβολισμό του ανθρώπινου οργανισμού), έλλειψη πνευματικής εγρήγορσης και ενεργητικότητας . Η τακτική λήψη του Solgar Kelp ( οργανικό ιώδιο από τα φύκια του Βόρειου Ατλαντικού) συμβάλλει στον εμπλουτισμό της διατροφής με πρωτεΐνες, μέταλλα κι'' άλλα ιχνοστοιχεία που δυναμώνουν τον οργανισμό. Ο συνδυασμός όλων αυτών, συνδράμει στην καλή κατάσταση των ματιών, των νυχιών, του δέρματος, των οστών και των μυών.

ΧΡΗΣΗ

Το Solgar Kelp είναι διαθέσιμο σε ταμπλέτες. Κάθε συσκευασία περιέχει 250 ταμπλέτες των 250 mg. Η συνήθης λήψη του συγκεκριμένου συμπληρώματος διατροφής, είναι 1 ταμπλέτα από το Solgar Kelp ημερησίως, κατά προτίμηση σε συνδυασμό με τα γεύματα. Κατάλληλο και σε vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν δύναται να υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.
Αν είστε έγκυος ή θηλάζεται, και σε περιπτώσεις που βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή και πάσχετε από κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν την λήψη του Solgar Kelp

Ζητήστε Απόθεμα