Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μαγνήσιο
Κωδικός 20501

Doctor''s Formulas Magnesium Φόρμουλα Μαγνήσιου 500mg 120Tabs

Περιγραφή

Φόρμουλα Μαγνησίου της εταιρείας Doctor''s Formula.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το μαγνήσιο, απαραίτητο για την λειτουργία 300 διαφορετικών ενζύμων. συνίσταται σε περιπτώσεις ινομυαλγίας,σε καρδιαγγειακά προβλήματα, στη στεφανιαία νόσο, στις ημικρανίες, στους πόνους της περιόδου, στην εμμηνόπαυση καθώς και όταν υπάρχει έλλειψή του λόγω κακής θρέψης, αλκοολισμός, διαβήτης και όταν χρησιμοποιούνται φάρμακα που εκτοπίζουν το μαγνήσιο, όπως τα διουρητικά, τα αντιόξινα κ. α. Επιπρόσθετα, είναι απαραίτητο συστατικό που συντελεί στη δημιουργία του ATP ( ενεργειακό μόριο του σώματος). Η συμβολή του στον σχηματισμό των οστών και των δοντιών. Επιπλέον , συνδράμει στην καλή λειτουργία της καρδιάς.
Πιο αναλυτικά, η φόρμουλα ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ περιέχει magnesium glycinate , χηλική μορφή μαγνησίου, που παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας και τυπικά θεωρείται ιδανικό για όσους έχουν έλλειψη.

ΧΡΗΣΗ
Το προιόν είναι άμεσα διαθέσιμο υπό την μορφή δισκίων. Κάθε συσκευασία περιέχει 120 δισκία. Λαμβάνεται 1 δισκίο ημερησίως ή όπως συνιστά ο γιατρός σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σε συνδυασμό με κινολόνες, τετρακυκλίνες ή διφωσφονικά φάρμακα, τα συμπληρώματα μαγνησίου πρέπει να λαμβάνονται 2 ώρες μετά την λήψη τους.
Σε περίπτωση που λαμβάνεται φάρμακα για την υπέρταση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, πριν από την λήψη, διότι μπορεί να πέσει χαμηλά η πίεση.
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Ζητήστε Απόθεμα