Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μαγνήσιο
Κωδικός 835

Health Aid Magnesium Citrate Powder

Περιγραφή

Health Aid Magnesium Citrate Powder

Health Aid Magnesium Citrate Powder είναι 100% κιτρικό μαγνήσιο σε σκόνη.Το μαγνήσιο είναι πολύτιμο μέταλλο για τον οργανισμό που κρατάει τα επίπεδα του ρυθμού της καρδιάς σε κανονικά επίπεδα,ρυθμίζει το σάκχαρο στο αίμα,συμβάλλει στον έλεγχο της αρτηριακή πίεσης,βοηθά στην υγεία των μυών και των οστών,επιδρά στην ψυχολογική λειτουργία συγχρονίζοντας τις ορμόνες που ρυθμίζουν την διάθεση.

Health Aid Magnesium Citrate με το μαγνήσιο βοηθά στην καλύτερη ρύθμιση του επιπέδου των σακχάρου στο αίμα .Έχει διαπιστωθεί βάσει ερευνών ότι η πρόσληψη μεγαλύτερης ποσότητας μαγνησίου παρουσιάζει λιγότερες πιθανότητες ανάπτυξης διαβήτη.

Mειώνει τους κοιλιακούς σπασμούς που προκαλεί το ευερέθιστο έντερο και ανακουφίζει από πόνους και πρηξίματα.

Επίσης σε διαταραχές που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που βρίσκονται στην αναπαραγωγική ηλικία,το λεγόμενο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), το μαγνήσιο επιδρά στην καλύτερη διάθεση ,στο λιγότερο πόνο και γενικότερα σε συμπτώματα μικρότερης ισχύος στην κατακράτηση υγρών. Είναι ωφέλιμο στην εγκυμοσύνη γιατί βοηθά στην πρόληψη από τον πρόωρο τοκετό.

Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση ασβεστίου,στην διατήρηση της οστικής πυκνότητας του οργανισμού και γενικότερα στην διατήρηση υγιών οστών προλαμβάνοντας τον κίνδυνο οστεοπόρωσης

Σύμφωνα με έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι η πρόσληψη μαγνησίου βοηθά σε μικρότερα περιστατικά ημικρανιών και γενικότερα στην καλύτερη διάθεση και λειτουργία  του εγκεφάλου με μικρότερο ποσοστό κινδύνου κατάθλιψης.

Ακόμη συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών που είναι μέταλλα που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο σώμα.Βοηθά στον έλεγχο του καρδιακού παλμού, συντονίζει τη σύσπαση των μυών και ελέγχει την κίνηση του νερού στο σώμα, έτσι ώστε τα υγρά να παραμένουν ομοιόμορφα κατανεμημένα.
Τέλος βοηθά σημαντικά στην μείωση της αίσθησης κούρασης και στην θωράκιση του οργανισμού μας.
Δεν περιέχει ζάχαρη,αλάτι,μαγιά,γλουτένη, σιτηρά,γαλακτοκομικά,χρωστικές,συντηρητικά είτε βελτιωτικά γεύσης
Δοσολογία :
2,5g με νερό (200ml) x μία φορά την μέρα.
Προσοχή :
Μην υπερβαίνετε τη δοσολογία.Να διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό μακριά από παιδιά.Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.
Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ:133800/18-12-2020
Συσκευασία-Περιεχόμενο
200gr