Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μαγνήσιο
Κωδικός 29394

Viogenesis Magnesium Complex (Φόρμουλα Μαγνησίου) 120caps

Περιγραφή

Το Magnesium Complex της Viogenesis είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα με σύμπλεγμα μαγνησίου με 3 μορφές μαγνησίου (κιτρικό, ανθρακικό, οξείδιο). Καταστέλλει τη νευρική και νευρομυική υπερδιεγερσιμότητα, εγγυάται την ιοντική ενδοκυτταρική ισορροπία, είναι φυσιολογικός ανταγωνιστής του ασβεστίου και υπεισέρχεται ως συμπαράγοντας σε πάνω από 300 ενζυματικές αντιδράσεις.
Οι βασικές μορφές μαγνησίου στο σκεύασμα
♦ Η κιτρική μορφή προσφέρει υψηλότερη απορρόφηση μαγνησίου. Συμβάλλει στην αποβολή της αμμωνίας από τον οργανισμό, είναι πολύτιμο για τη ρύθμιση των καρδιακών παλμών, της μυικής σύσπασης και της νευροδιαβίβασης. Το Κιτρικό μαγνήσιο βελτιώνει συνάμα το νερό στα έντερα και γενικότερα στο πεπτικό σύστημα.
♦ Το ανθρακικό μαγνήσιο λειτουργεί στον οργανισμό, (όπως και το ασβέστιο) για τη διαχείριση της λειτουργίας των κυττάρων στο εσωτερικό στους μυς. Ενώ το ασβέστιο δημιουργεί μιας μορφή σκληρότητας και ακαμψίας, το ανθρακικό μαγνήσιο χαλαρώνει τους ιστούς χαρίζοντάς τους ομαλότητα.
♦ Το οξείδιο του μαγνησίου, γνωστό και ως μαγνησία, είναι μια μορφή που δεν απορροφάται ή απορροφάται σε εξαιρετικά μικρό ποσοστό, οπότε χρησιμεύει μόνο ως αντιόξινο, μιας και είναι σε θέση να εξουδετερώνει τα οξέα και να διεγείρει την εντερική μετάβαση.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, σύμπλεγμα μαγνησίου, καταστολή της νευρικής και νευρομυικής υπερδιεγερσιμότητας, ιοντική ενδοκυτταρική ισορροπία.

Χρήση
Λαμβάνετε 3 κάψουλες Magnesium Complex ημερησίως με νερό.

 

 

Διατροφικός Πίνακας Ανά 3 κάψουλες % *ΣΗΔ
Μαγνήσιο 573,3mg 152,88%
*ΣΗΔ: Συνιστώμενη Ημερήσια Δοσολογία


Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
120 Κάψουλες

 

 


Παρασκευάζεται στην Γερμανία