Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σελήνιο
Κωδικός 26320

F|ECTIVE Selenium 200μg 30Tabs

Περιγραφή

F|ECTIVE  Σελήνιο 200μg, 30tabs

Για Αντιοξειδωτική Προστασία
Το σελήνιο είναι σημαντικό μικροθρεπτικό συστατικό, που παρουσιάζει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ερευνητές ανακάλυψαν ότι το σελήνιο παίρνει μέρος ενεργά, ως δομικό στοιχείο, στον σχηματισμό του ενζύμου υπεροξειδάση της γλουταθειόνης, εκ των σημαντικότερων ένζυμων του σώματος μας, το οποίο εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και ειδικά αυτές που επιτίθενται στα λιπαρά μόρια και τα οξειδώνουν.

Έχει ευεργετική δράση, λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, η οποία συνεχίζεται με την ενίσχυση της θυρεοειδικής λειτουργίας καθώς και του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ SYMBIO 3 :Ευεργετικός συνδυασμός  πρεβιοτικών FOS + GOS με κιτρικά βιοφλαβονοειδή για την καλή υγεία της εντερικής χλωρίδας, την καλύτερη απορρόφηση των βιταμινών & μετάλλων καθώς και την ενίσχυση της αντιοξειδωτική προστασίας του οργανισμού μας.

Δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά & γλουτένη.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
1 ταμπλέτα την ημέρα μαζί με 1 ποτήρι νερό, ιδανικά με το πρωινό ή δεκατιανό για 3 συνεχόμενους μήνες. Συνίσταται η διακοπή της λήψης για 1 μήνα και επανάληψη του ίδιου δοσολογικού σχήματος κατά τον ίδιο τρόπο.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση για να αποφύγετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Ζητήστε Απόθεμα