Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σελήνιο
Κωδικός 29165

Libytec Selima 30Tabs

Περιγραφή

Το Libytec Selima περιέχει το μεταλλικό ιχνοστοιχείο σελήνιο που είναι ένα βασικό διατροφικό συστατικό, αναγκαίο για την επιτέλεση σημαντικών βιολογικών διεργασιών στον οργανισμό, όπως η αναπαραγωγή, η σύνθεση των θυρεοειδικών ορμονών, η σύνθεση του DNA, η ανοσολογική επάρκεια και η άμυνα στη φλεγμονή και στο οξειδωτικό stress.
Το σελήνιο έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ανοσοτροποποιητικές δράσεις ενώ αποτελεί αναγκαίο στοιχείο για τη σύνθεση και τον μεταβολισμό των θυρεοειδικών ορμονών. Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται μέσω των σεληνιοπρωτεϊνών των οποίων αποτελεί βασικό συστατικό.

Ο θυρεοειδής αδένας είναι το όργανο με την πιο υψηλή περιεκτικότητα σε σελήνιο. Χαμηλά επίπεδα σεληνίου στο πλάσμα σχετίζονται με υψηλότερη επίπτωση βρογχοκήλης, όζων του θυρεοειδούς και ανοσολογικών θυρεοειδοπαθειών όπως της νόσου του Graves και της θυρεοειδίτιδας Hashimoto. Έτσι η ανεπάρκεια σεληνίου αποτελεί παράγοντα κινδύνου για μορφολογικές αλλά και λειτουργικές διαταραχές του θυρεοειδούς.

Το Libytec Selima:
⇒ Περιέχει οργανική μορφή σεληνίου με υψηλή απορρόφηση από το έντερο.
⇒ Δισκία διαασπειρόμενα στο στόμα, για υψηλότερη απορρόφηση και ταχύτερη αποσάθρωση και προσφέρει τη δυνατότητα χορήγησης χωρίς νερό ή άλλο υγρό ακόμη και σε άτομα με πρόβλημα κατάποσης βελτιώνοντας τη συμμόρφωση.
⇒ Μία λήψη την ημέρα ανεξάρτητα από την τροφή.
⇒ Διαθέτει Ευχάριστη γεύση λεμονιού.
⇒ Δεν περιέχει λακτόζη & γλουτένη για την αποφυγή εμφάνισης δυσανεξίας.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, σελήνιο, θυρεοειδικές ορμόνες.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
30 Διασπειρόμενα Δισκία

Ζητήστε Απόθεμα