Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σελήνιο
Κωδικός 25057

Royal Green Organic Selenium complex 60caps

Περιγραφή

Royal Green Organic Selenium complex 60caps

Το συμπλήρωμα διατροφής Royal Green Organic Selenium complex 60caps μαζί με έναν ισχυρό συνδυασμό με Turmeric, Τζίντζερ, Κανέλα και Δεντρολίβανο, παρέχει ένα πιστοποιημένο οργανικό σύμπλεγμα Σελήνιο 100%. Τα βότανα αυτά συμβάλλουν σε σχέση με το σελήνιο στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Υποστηρίζουν την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος χάρη στο πιστοποιημένο οργανικά σελήνιο μαζί με τζίντζερ, Δεντρολίβανο και κουρκουμά.
Η Royal Green χρησιμοποιεί ολόκληρα φυτά και βότανα και γι` αυτό εγγυάται ότι όλα τα ενεργά θρεπτικά συστατικά των βοτάνων ή φυτών θα παραδωθούν.
Το σελήνιο είναι ένα ευαίσθητο ορυκτό που παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία καθώς το σελήνιο αποτελεί σημαντικό ρόλο στην ανοσία, στην λειτουργία του θυρεοειδούς, στην πρόληψη του καρκίνου και των γενικών προστατευτικών αντιοξειδωτικών.
Η πιπερόριζα είναι ένα υπόγειο ρίζωμα που έχει διάφορες εφαρμογές και το Τζίντζερ περιέχει διάφορες ουσίες και σημαντικά θρεπτικά συστατικά καθώς είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό.
Το δενδρολίβανο περιέχει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος. Επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι βοηθά κατά του καρκίνου του δέρματος.

Προτεινόμενη χρήση:
Είναι κατάλληλο και ιδανικό για την προστασία του σώματος κατά της γήρανσης και για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.