Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σελήνιο
Κωδικός 29401

Viogenesis Selenium Depot 165μg 60 ταμπλέτες

Περιγραφή

Viogenesis Selenium Depot 165μg 60 ταμπλέτες

Viogenesis Selenium Depot 165μg 60 ταμπλέτες

Το σελήνιο είναι ένα πολύτιμο ιχνοστοιχείο, αναγκαίο για την παραγωγή της γλουταθειόνης υπεροξειδάσης, ενός σημαντικότατου ενζύμου που βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματος μας. Το σελήνιο στη φύση βρίσκεται σε διάφορες μορφές: οργανικό (selenomethionine) και ανόργανο (sodium selenite, sodium selenate). Το οργανικό σελήνιο θεωρείται ότι απορροφάται καλύτερα από το ανόργανο. H Σεληνομεθειονίνη είναι ένα αμινοξύ που περιέχει σελήνιο. Αυτό το αμινοξύ είναι αναγκαίο για την προστασία των ερυθρών αιμοσφαιρίων, καθώς και τις μεμβράνες τους, από οξειδωτικούς παράγοντες.
Το Σελήνιο (Se) είναι και μια ουσιαστική θρεπτική ουσία καθώς και μια τοξική χημική ουσία. Η σεληνομεθειονίνη είναι η κύρια μορφή σεληνίου στην μαγιά. Αυτή η μορφή του σεληνίου είναι πιο βιοδιαθέσιμη και λιγότερο τοξική από το ανόργανο σελήνιο.
Το σελήνιο είναι ένα κορυφαίο αντιοξειδωτικό ιχνοστοιχείο, απαραίτητο για την αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών, έχει δράση όμοια με της βιταμίνης Ε και παίρνει μέρος στη σύνθεση του ενζύμου glutathione peroxidase που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες τα κύτταρα, παράλληλα οι σελήνιο-πρωτεΐνες μπορεί να περιορίσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Το σελήνιο βοηθά στη διατήρηση της σωστής ποσότητας θυρεοειδικών ορμονών στο αίμα και στους διάφορους ιστούς. Συνάμα, ένζυμα τα οποία περιέχουν σελήνιο συμμετέχουν στην «αποτοξίνωση» του αδένα και στην δραστική διαχείριση των αποθηκών ιωδίου στο σώμα.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, σεληνομεθιονίνη, θυρεοειδής αδένας, ελεύθερες ρίζες.

Χρήση
Λαμβάνετε με λίγο νερό 1 κάψουλα ημερησίως.


Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του.

Περιεχόμενο - Συσκευασία

60 Δισκία

Παρασκευάζεται στην Γερμανία