Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σίδηρος
Κωδικός 26425

Vitabiotics Feroglobin Fizz 20 tabs

Περιγραφή

Vitabiotics Feroglobin Fizz 20 tabs

Το Vitabiotics Feroglobin Fizz 20 tabs είναι ένα Αναβράζων Συμπλήρωμα Σιδήρου και Φυλλικού Οξέως, το οποίο το κσθιστά προϊόν με υποστηρικτικές βιταμίνες αλλά και ιχνοστοιχεία σε αναβράζουσα μορφή με μια υπέροχη γεύση από πορτοκάλι.
Αποτελεί μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει σίδηρο σε υγρή μορφή ενώ παράλληλα αποφεύγει τα υπερβολικά επίπεδα και ως αποτέλεσμα είναι φιλικό στο στομάχι.
Ο σίδηρος παίζει σημαντικό ρόλο στο φυσιολογικό σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης και των ερυθρών αιμοσφαιρίων, στην παραγωγή ενέργειας, αλλά και στη μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα. Επιπροσθέτως, το φυλλικό οξύ, ο σίδηρος και οι βιταμίνες Β12, Β6 και C συνεισφέρουν στο να παραχθεί ενέργεια και να μειωθεί η κόπωση.
Ο χαλκός συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του σιδήρου στον οργανισμό, ενώ η βιταμίνη C αυξάνει επίσης την απορρόφηση του σιδήρου απ` αυτόν.
Ταυτόχρονα, ο σίδηρος αλλά και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία, ενώ οι βιταμίνες B6, C, B12 και φυλλικό οξύ συνεισφέρουν στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.
Δεν ενοχλεί το στομάχι, απορροφάται γρήγορα, διαθέτει υπέροχη γεύση πορτοκάλι, δεν περιέχει ασπαρτάμη, περιέχει σουκραλόζη και σορβιτόλη (γλυκαντικά) και είναι κατάλληλο και ιδανικό για vegans.

Οδηγίες χρήσης :
Εφαρμόστε κάνοντας λήψη μιας αναβράζουσας ταμπλέτας ανά ημέρα διαλυοντάς την σε ένα ποτήρι με νερό. Είναι κατάλληλο για τους ενήλικες και για τα παιδιά άνω των 12 ετών.

Περιεκτικότητα : 20 tabs

Ζητήστε Απόθεμα