Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σίδηρος
Κωδικός 26431

Vitabiotics Feroglobin Gentle Iron 30 Caps

Περιγραφή

Vitabiotics Feroglobin Gentle Iron 30 Caps

Το Vitabiotics Feroglobin Gentle Iron 30 Caps είναι προϊόν από κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης και απαλό σίδερο για να μπορεί να υποστηρίξει τα ερυθρά αιμοσφαίρια και την αιμοσφαιρίνη στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι ένα απαλό συμπλήρωμα από σίδηρο με βιταμίνες  του συμπλέγματος Β αλλά και ψευδάργυρο, καθώς έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει την κατάλληλη και την ιδανική ποσότητα από σίδηρο στο σώμα, ενώ παραμένει απαλό για το στομάχι. Πέρα απ` το γεγονός ότι είναι σημαντικό για το αίμα, το σίδηρο συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού αλλά και την κανονική, γνωστική λειτουργία.
Ο σίδηρος είναι σημαντικός γιατί αποτελεί μια σειρά από λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα αλλά κάποιες φορές η διατροφή μας δεν είναι καθόλου ισορροπημένη από καθημερινές δραστηριότητες, ακόμη και όταν πίνουμε καφέ ή τσάι, εμποδίζεται η απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.
Ο σίδηρος συμβάλλει στον κανονικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων αλλά και της αιμοσφαιρίνης και της κανονικής μεταφοράς οξυγόνου στο σώμα. Η αιμοσφαιρίνη μεταφέρει οξυγόνο στην καρδιά, στον εγκέφαλο, τους ιστούς και τους μυς σε όλο το σώμα.
Ο σίδηρος συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης, στη γενική υγεία του οργανισμού και συμβάλλει στην κανονική:
Απελευθέρωση της ενέργειας
Γνωστική λειτουργία
Γυναίκες με έμμηνο ρύση
Τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Αθλητές
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Συστατικά:
Sustained Release Pellets: Purified Talc, Non Pareil Seeds, Sucrose, Ferrous Fumarate, Potato Starch, Zinc Sulphate, Hydroxylpropylmethylcellulose, Vitamin B6 (as Pyridoxine HCl), Copper Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carrier: Dicalcium Phosphate]), Capsule Shell: Pharmaceutical Grade Gelatin

Ζητήστε Απόθεμα