Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Προβιοτικά
Κωδικός 15275

Bion 3 Activate 30 Tabs Πολυβιταμίνες

Περιγραφή

Το ΒΙΟΝ3 Activate είναι ένα Συμπλήρωμα Διατροφής υψηλής φαρμακευτικής τεχνολογίας, που συνδυάζει 3 προβιοτικά (Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum), 13 βιταμίνες και 8 Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία και συνένζυμο Q10. Το κάθε δισκίο Βion3 50 Activate περιβάλλεται από εντεροδιαλυτό υμένιο, για την προστασία των ευαίσθητων προβιοτικών από τη δράση των γαστρικών υγρών, με αποτέλεσμα τα προβιοτικά να συντηρούνται και να φτάνουν ακέραια και ζωντανά στο έντερο, όπου δρουν.

Τα προβιοτικά προστατεύουν από πεπτικές διαταραχές (διάρροια, δυσκοιλιότητα ή σπαστική κολίτιδα) διατηρούν την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού.

Το συνένζυμο Q10 (Coenzyme Q10 ή CoQ10) είναι μια λιπιδική δομή - μία ουσία που μοιάζει με βιταμίνη - που συναντάται φυσιολογικά στα μιτοχόνδρια όλων των κυττάρων του ανθρώπινου οργανισμού και είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Το συνένζυμο Q10 παράγεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα, η διαδικασία παραγωγής του όμως μειώνεται με την αύξηση της ηλικίας ή με τη λήψη ορισμένων φαρμάκων. Για το λόγο αυτό συχνά άτομα με ηλικία άνω των 50 ετών εμφανίζουν χαμηλά επίπεδα σε Q10, με αποτέλεσμα μειωμένα αποθέματα ενέργειας.

Ζητήστε Απόθεμα