Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Προβιοτικά
Κωδικός 27907

Frezyderm Prodilac Immuno Shield Fast Melt 10sachets

Περιγραφή

Διατροφικό συμπλήρωμα για παιδιά και ενήλικες, για την βελτίωση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού (κοινό κρυολόγημα) και των οξέων περιστατικών (οξεία ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα, φαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα κ.α). Ταυτόχρονα βοηθά στη ελάττωση του κινδύνου οξείας λοίμωξης, ελάττωση των επεισοδίων λοιμώξεων καθώς και στο περιορισμό υποτροπών αυτών. Περιέχει 2 προβιοτικά στελέχη, το Lactobacillus rhamnosus GG και το Bifidobacterium lactis BL-04, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της γενικότερης υγείας του οργανισμού. Είναι σε μορφή σκόνης και διαλύεται στο στόμα εύκολα και ευχάριστα. Δεν απαιτείται νερό.
Γεύση ροδάκινο
Δεν περιέχει: αλάτι, ζάχαρη, τεχνητά γλυκαντικά, χρώμα, αλλεργιογόνα

Ενδείξεις
Προβιοτικά.Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Προστασία από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού. Παιδιά και ενήλικες.

Οδηγίες χρήσης
Ένα φακελάκι ημερησίως.Αδειάστε απευθείας στη γλώσσα, η σκόνη λιώνει αμέσως και δεν χρειάζεται νερό. Επί παράλληλης χορήγησης το προβιοτικό χορηγείται 2 ώρες μετά τη λήψη αντιβιοτικού.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο
10 φακελάκια