Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Προβιοτικά
Κωδικός 27908

Frezyderm Prodilac Immuno Shield Start Προβιοτικά Για Άμυνα Οργανισμού, 10Sachets

Περιγραφή

Διατροφικό συμπλήρωμα κατάλληλο για νήπια και παιδιά, για την βελτίωση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού (κοινό κρυολόγημα) και των οξέων περιστατικών (βρογχίτιδα, φαρυγγίτιδα, οξεία ιγμορίτιδα, μέση ωτίτιδα κ.α). Ταυτόχρονα Βοηθά στη ελάττωση του κινδύνου οξείας λοίμωξης, ελάττωση των επεισοδίων λοιμώξεων καθώς και στο περιορισμό υποτροπών αυτών. Με 2 προβιοτικά στελέχη με τεκμηριωμένη ευεργετική δράση, το Bifidobacterium lactis BL-04 και το Lactobacillus rhamnosus GG, για την βελτίωση του εντερικού φραγμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, πρεβιοτικό για την βελτίωση της μικροχλωρίδας του εντέρου (ήτοι την αύξηση του πληθυσμού των φιλικών βακτηρίων στο έντερο), βιταμίνη C και D για την βελτίωση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού.
Εύγευστη σκόνη
Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, τεχνητά γλυκαντικά, χρώμα, αλλεργιογόνα

Ενδείξεις
Βελτίωση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος. Προστασία από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού. Νήπια και παιδιά.Συμπλήρωμα διατροφής.Προβιοτικό.πρεβιοτικό.

Οδηγίες χρήσης
Ένα φακελάκι ημερησίως. Αναμίξτε τη σκόνη μέσα σε χυμούς ροφήματα, ή στο φαγητό (χλιαρό ή κρύο). Σε παράλληλη χορήγηση το προβιοτικό χορηγείται 2 ώρες μετά το αντιβιοτικό.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο
10 φακελάκια

Ζητήστε Απόθεμα