Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Προβιοτικά
Κωδικός 29708

Optibac Για Την Αντιβίωση, 10Caps

Περιγραφή

Το «Optibac - για την αντιβίωση» εμπεριέχει 4 δισεκατομμύρια (4Χ109) εξειδικευμένα στελέχη προβιοτικών: το Lactobacillus acidophilus Rosell-52 και το Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 που συμβάλλουν σημαντικά στη ελάττωση των παρενεργειών από τα αντιβιοτικά. Είναι αποδεδειγμένο πως βελτιώνει τα επίπεδα φιλικών βακτηρίων στο έντερο κατά τη λήψη των αντιβιοτικών, έτσι ώστε «παθογόνα» βακτήρια σαν το C. difficile, να μην έχουν το περιθώριο να προκαλέσουν συμπτώματα όπως η διάρροια. Παράλληλα, εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν ότι τα δύο αυτά στελέχη έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα σε πολλούς τύπους λοιμώξεων.
Αν και από πολλούς πιστεύεται πως τα προβιοτικά δεν είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Αυτό ενδέχεται να συμβαίνει με κάποια προβιοτικά στελέχη όχι όμως με τα συγκεκριμένα που έχουν επιλεγεί για το «Optibac - για την αντιβίωση». Η έρευνα δείχνει ότι τα δύο παραπάνω στελέχη επιβιώνουν με αποτέλεσμα να φτάνουν ζωντανά στο έντερο, ακόμα και κατά τη διάρκεια της λήψης των αντιβιοτικών!
«Optibac - για την αντιβίωση» : ιδανικό ταυτόχρονα με τη θεραπεία εκρίζωσης H.Pylori
Τα δύο συγκεκριμένα στελέχη είναι ιδανικά για λήψη ταυτόχρονα με τη θεραπεία για το Helicobacter pylori (τριπλή θεραπεία: 2 αντιβιοτικά και αναστολέας αντλίας πρωτονίων), καθώς μελέτη έδειξε 20% μεγαλύτερη επιτυχία στην εκρίζωση του H.Pylori (Bielanski et al., 2002).

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, προβιοτικά, για την αντιβίωση.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
10 κάψουλες

Ζητήστε Απόθεμα