Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Πολυβιταμίνες
Κωδικός 30150

Evercare Axion για τον Άνδρα 30sachets

Περιγραφή

Το Axion για τον ʼνδρα είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα με 10 προσεκτικά επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά για τον άντρα. Καθένα από αυτά υποστηρίζει τόσο την ομαλή λειτουργία του οργανισμού στο σύνολό του όσο και την καλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος σύμφωνα με μελέτες.

Πλεονεκτήματα συστατικών
- L-καρνιτίνη και ακέτυλο-L-καρνιτίνη: αυξάνουν τα επίπεδα των γοναδοτροπινών και των ορμονών του φύλου ενώ συμμετέχουν και στην παραγωγή υγειών ωαρίων.
- Φολικό οξύ: συνεισφέρει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη. Είναι απαραίτητο για την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου καθώς έλλειψη του συνδέεται με ανωμαλίες στην ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα. Για τον λόγο αυτό πολλές φορές χαμηλά επίπεδα φολικού οξέος συνδέονται με πρόωρες αποβολές.
- Γλουταθειόνη: κατά την ωοθυλακιογένεση, παρέχει προστασία στα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και Έτσι βοηθά στην παραγωγή ωαρίων καλύτερης ποιότητας.
- Παντοθενικό οξύ (Βιταμίνη Β5): αναγκαίο για τη φυσιολογική σύνθεση και μεταβολισμό των στεροειδών ορμονών, στις οποίες ανήκουν οι ορμόνες του αναπαραγωγικού.
- Βιταμίνη Β6: βοηθά στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.
- Σελήνιο: προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. - Βιταμίνη Ε: βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
- Dong Quai: ρύθμιση του κύκλου και αύξηση της ερωτικής επιθυμίας.

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής, αναπαραγωγικό σύστημα ανδρών, πολυβιταμίνες για άνδρες.

Οδηγίες Χρήσης
Λάβετε 1 φακελάκι Axion για τον ʼνδρα την ημέρα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό μαζί με το γεύμα σας ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
30 φακελάκια με γεύση πορτοκάλι

Ζητήστε Απόθεμα